Plüto Kova Dönemi Başlıyor
2009-2024 yılları arasında Oğlak burcunda transit eden Plüto artık 21 Ocak 2024 itibariyle Kova burcuna geçmeye hazırlanıyor. 20 Ocak itibariyle Güneş Kova burcuna geçecek ve...
2009-2024 yılları arasında Oğlak burcunda transit eden Plüto artık 21 Ocak 2024 itibariyle Kova burcuna geçmeye hazırlanıyor. 20 Ocak itibariyle Güneş Kova burcuna geçecek ve...
Haber Galerisi sizler için gündemi yorumluyor, işte güncel olaylar ve toplumsal konular. Haber Galerisi sizlere bugün, Türkiye’nin gündemini sarsan önemli olaylara ve toplumsal konulara dair...
Türkiye’nin tarım ve gıda sektöründeki yenilikçi oyuncusu Alsol Tarım, sağlık ve hijyen prensiplerini benimseyerek lezzetli bir yolculuğa çıkıyor. Yönetim kurulu başkanı ve kurucu ortağı Mehmet...
Türkiye’nin önde gelen konaklama markalarından biri olan Blue Eden Hotels, eşsiz konsepti ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaya devam ediyor. Yönetim kurulu...
İzmir Atatürk Lisesi’nde yatılı öğrenci olarak lise eğitimini tamamlamış, 9.Eylül.Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nden 1986 yılında mezun olmuş, aynı zamanda Bağımsız Denetçi...
3 nesildir eczacılık ile meşgul olan, Bakırköy’ün sevilen ve sayılan Topaloğlu ailesinden Türker Tolga Topaloğlu, 1973 yılında Trabzon’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimlerini İstanbul’da...
Türkiye’de ne eğitimde ne istihdamda yer alan (NEET) 3,5 milyon genç kadının sorun ve ihtiyaçlarına odaklanan Geleceğini Kuran Genç Kadınlar projesinin yüz yüze eğitimleri başladı....
Avrupa, gaz krizi nedeniyle kışı nasıl geçireceğini düşünürken, Türkiye turizm sektörü “ölü sezonu” canlıya dönüştürmek yeni pazarlama taktikleri arıyor. Bu konuda uzman kuruluşlardan Digital Exchange’in...
Ekonomiye ve girişimcilik ekosistemine sunduğu katkının bilinciyle hareket eden Herbalife Nutrition’ın distribütörlerinin yüzde 65’i kadınlardan oluşuyor. Liderlik, girişimcilik ve beslenme gibi konularda eğitimler alan kadın...
Mevsiminde, özenle toplanmış malzemeler ile süslenmiş, çıtır çıtır geleneksel Türk baklavasına kim hayır diyebilir? Peki, ya Tokyolular? Onların da bu eşsiz lezzete hayran kalacağından şüphemiz...