«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. ABB ve YEDAM iş birliği ile farkındalık semineri düzenlendi

ABB ve YEDAM iş birliği ile farkındalık semineri düzenlendi

ABB ve YEDAM iş birliği ile farkındalık semineri düzenlendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) iş birliği ile “Bağımlılık Olgusu ve Yeşilay Danışmalık Merkezleri” konulu farkındalık semineri düzenlendi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Kadın Lokalleri’ne üye yaklaşık 100 kadının katıldığı Osmanlı Kadınlar Lokali’ndeki seminerde; bağımlılık nedenlerinden kimlerin bağımlı kategorisinde olduğuna, rol ve sorumluluklardan doğru yönlendirme ve danışmanlık merkezlerine kadar pek çok konu YEDAM Sosyal Hizmet Uzmanı Büşra Var tarafından anlatıldı.

ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürü Özlem Süreyya Karaman, seminerle ilgili şu bilgileri verdi:

“Yeşilay Danışma Merkezi iş birliğiyle yürüttüğümüz proje kapsamında bağımlılığın her türüne karşı kadınları, aileleri ve gençleri bilinçlendirmek için farkındalık seminerleri vermeye başladık. Kadın lokalleri başta olmak üzere seminerleri ileriki zamanlarda tüm birimlerimizde yaygınlaştırmaya devam edeceğiz. Seminere ilgi oldukça yoğun bu da bizi sevindiriyor. Tüm üyelerin katılımını bekliyoruz.”

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *