«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. ABB’den üniversite öğrencilerine sıcak yemek ikramı

ABB’den üniversite öğrencilerine sıcak yemek ikramı

ABB'den üniversite öğrencilerine sıcak yemek ikramı

ABB’nin başlattığı uygulama kapsamında; BelPa Mutfak’ta hazırlanan yemekler, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Gazi ile Hacı Bayram Veli Üniversitelerinin Beşevler yerleşkeleri ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa ile Çubuk KYK yerleşkelerindeki öğrencilere ulaştırılıyor.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, uygulamayı sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

“Ankara hepimizin evi. Öğrencilerin daha rahat ve konforlu bir eğitim hayatı yaşamaları için çalışmalara devam ediyor; Gazi, Hacı Bayram Veli ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde 4 çeşit ücretsiz sıcak yemek ikramını başlatıyoruz. Yakında tüm üniversitelerimizdeyiz.”

Yemek ikramı uygulamasıyla ilgili konuşan ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, “Giderek ağırlaşan ekonomik koşullar altında öğrencilerimizin ezilmesine müsaade etmeyeceğiz. Biz geleceğimiz için gençlerimize güveniyoruz, gençlerimiz de bize güvensinler.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden Mansur Yavaş’a teşekkür

ABB’nin üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı ücretsiz yemek hizmetinden dolayı ABB Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür eden Başkentli üniversiteliler memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

İrem İslam: “Uygulamayı çok beğendim. Çünkü derslerimiz uzun sürüyor ve öğle yemeği yetmiyor. Bazen evden getiriyoruz ama o da sürekli olmuyor. O yüzden Mansur Yavaş Başkan’ımıza teşekkür ediyoruz.”

Ahmet Faruk Solmaz: “Geç saatlerde çıkıyorum okuldan ve yurtta yemeğe yetişemediğim zamanlar oluyor. Çok faydalı ve doğru bir uygulama olmuş. Çünkü yemeği dışarıdan, en ucuz yerden bile alsan en az 50 TL harcaman gerekiyor. Ancak bu uygulama ile sürekli ekmek arası yememiş, sıcak yemek de yemiş olacağız. Çok teşekkür ederiz.”

-Ahmet Seyit Karaman: “Çoğu günlerde yemeğe param yetmiyor, aç kalıyordum. Bu uygulamadan yararlanmak benim için mükemmel oldu. Teşekkür ederiz.”     

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *