«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Adonis hızlı büyümesiyle TOBB Türkiye 100 listesine girdi

Adonis hızlı büyümesiyle TOBB Türkiye 100 listesine girdi

adonis-hizli-buyumesiyle-tobb-turkiye-100-listesine-girdi.jpg

Ev dışı tüketim pazarında faaliyet gösteren Adonis Endüstriyel Temizlik Ürünleri, TOBB Türkiye 100 listesinde yer alarak Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri oldu. Tepe Kurumsal Çözümler bünyesinde bulunan Adonis, 2019-2021 döneminde kaydettiği yüzde 245’lik büyümeyle listeye 81. sıradan girdi. 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) iş birliğinde gerçekleştirilen TOBB Türkiye 100 Ödülleri sahiplerini buldu. 2019-2021 döneminde satış geliri artış hızına göre, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin yer aldığı ‘TOBB Türkiye 100’ listesine girmeye hak kazanan kuruluşlar, TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle açıklandı.

 

Tepe Kurumsal Çözümler bünyesinde yer alan Adonis Endüstriyel Temizlik Hizmetleri, 2019-2021 döneminde kaydettiği yüzde 245’lik büyümeyle TOBB Türkiye 100 listesinin 81’inci sırasında yer aldı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde konuşan Başkan Hisarcıklıoğlu, TOBB Türkiye 100 listesinin, şirketlerin 2019-2021 ciro artış hızına göre oluşturulduğunu belirterek listede yer alan kuruluşları tebrik etti.

 

“Sektördeki başarımızı bu listeyle taçlandırdık”

 

Adonis Endüstriyel Temizlik Ürünleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Caner Sertay Sargın, listede yer almanın kendilerini son derece motive ettiğini belirterek şunları söyledi: “Adonis olarak 14 yıldır Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarının profesyonel temizlik ve hijyen ürünleri ihtiyaçlarına kapsamlı çözümler sunuyoruz. Geniş ürün gamımız, deneyimli kadromuz ve hizmette kaliteyi önde tutan bir yaklaşımla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sektördeki gücümüzü ve yakaladığımız ivmeyi, TOBB Türkiye 100 listesinde, en hızlı büyüyen şirketler arasında yer alarak taçlandırdık. Çok mutluyuz. Önümüzdeki yıllarda da hizmet ve ürün kalitemizden ödün vermeden büyümemizi sürdüreceğiz. Yüzde 100 yerli sermayeli bir şirket olarak Türkiye’nin, dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer alması ve lider ülke olması için çalışmaya devam ediyoruz.”

 

Türkiye’de endüstriyel temizlik ve hijyen çözümleri sektörünün öncüsü olan Adonis; temizlik malzemeleri, gıda, sarf malzeme, medikal ve hijyen ürünlerinden oluşan ürün portföyünü önde gelen şirketlerle buluşturuyor. Tepe Kurumsal Çözümler markası olarak 14 yıldır müşterilerine hizmet veren Adonis; sadece ürün tedariğiyle sınırlı kalmayıp, satış sonrası destek hizmetleriyle de ön plana çıkıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *