«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Amgen Türkiye yurtiçi ve yurtdışı atamalarla yetenekleri güçlendirmeye devam ediyor

Amgen Türkiye yurtiçi ve yurtdışı atamalarla yetenekleri güçlendirmeye devam ediyor

amgen-turkiye-yurtici-ve-yurtdisi-atamalarla-yetenekleri-guclendirmeye-devam-ediyor.jpg

Amgen Türkiye’de 2019 yılından bu yana Finans Direktörü olarak görev yapan Meltem Korucu, Amgen ABD Operasyonu (USBO), İnflamasyon İş Birimi Finans Direktörü olarak atandı. Korucu’nun atamasının ardından Amgen Türkiye Finans Liderliği görevine Güven Duran getirildi. 

 

Amgen Türkiye Finans Direktörü Meltem Korucu, USBO, İnflamasyon İş Birimi Finans Direktörü olarak atandı. Korucu, görevini Thousand Oaks, Kaliforniya’da sürdürecek ve de ürünlerin finansal ve stratejik süreçlerinden sorumlu olacak. Amgen'e 2019 yılında Amgen Türkiye Finans Direktörü olarak katılan Meltem Korucu, Amgen ürünlerinin hem finansal süreçlerinden hem de gözetiminden sorumlu olarak çalıştı. Kritik finansal süreçlerin sorumluluğunun yanı sıra bölgedeki iş geliştirme faaliyetlerinin ve sermaye/finansman düzenlemelerinin şekillenmesinde kilit rol oynayan Meltem Korucu, yeni görevine 14 Kasım itibarıyla başladı.

 

Finans Lideri Güven Duran görevine başladı

Meltem Korucu’nun ABD operasyonuna atanmasının ardından Finans Liderliği görevine Ağustos 2021’den bu yana Amgen Türkiye Kıdemli Finans Müdürü olarak görev yapan Güven Duran getirildi. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden lisans derecesine sahip olan Duran, Ağustos 2019’da Gensenta Ticari ve Teknik Operasyonlar Kıdemli Finans Müdürü olarak başlamıştı. Ağustos 2021’de Amgen Türkiye Kıdemli Finans Müdürü olan Duran, Amgen ve Gensenta’dan önce Red Bull ve Coca Cola İçecek’te Finans Müdürü pozisyonunda görev yaptı

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *