«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Antalya Turizm Fuarı Başlıyor

Antalya Turizm Fuarı Başlıyor

TATILBUDUR.COM’UN ÖZEL SPONSOR OLDUĞU ANTALYA TURIZM FUARI BAŞLIYOR.

 

 Türkiye’nin 56 ilinde 500’den fazla acentesi ve 2.500 seyahat danışmanı ile sektörün öncülerinden TatilBudur; sektördeki 25 yıllık deneyimi ile Antalya Turizm Fuarı’na özel sponsor olarak katılıyor.Web sitesi ve mobil uygulamalarında yıllık 55 milyon üzeri ziyaretçiye sahip olan Tatilbudur.com fuarda 153-168 No’lu standında profesyonelleri ağırlayacak. 27-28 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan Antalya Turizm Fuarı’nda marka 2022 Turizm Sezonunu değerlendirirken 2023 Turizm Sezonu için de ilk cümlelerini kuracak. 

 

Dünyanın ve Türkiye’nin en özel destinasyonlarında keyifli tatil deneyimlerine aracılık eden Tatilbudur.com; Antalya Turizm Fuarı’nda, fuarın en büyük alanlarından 153 – 168 No’lu standında profesyonelleri ağırlayacak. 20 ülkeden 2.000 uluslararası seyahat acentesinin ve 15.000sektör ilgilisinin davet edildiği fuar Antalya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 27 Ekim Perşembe günü saat 09:30’da kapılarını açacak. Turizm profesyonellerinin ağırlanacağı fuarda Tatilbudur.com Kontrat ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Çubuk ile 2022 sezonuna değerlendirdikten sonra aynı zamanda 2023 turizm sezonuna ilişkin beklentilerini de açıklayacak. 

 

TATILBUDUR.COM HAKKINDA:TATILBUDUR.COM, 3073 TÜRSAB belge numarası ile faaliyet gösteren TATİLBUDUR SEYAHAT ACENTELİĞİ VE TURİZM ANONİM ŞİRKETİ markasıdır. 1997 yılından itibaren Türk turizminde birçok ilke imza atan TATILBUDUR.COM; 25 yıldan fazla turizm tecrübesiyle misafirlerine hizmet veriyor. TATİLBUDUR.COM, “Daha fazla tatil” sloganıyla misafirlerine beklentilerinden daha fazlasını sunup, misafirlerinde daha fazla memnuniyet yaratmayı ve sektörün önde gelen oyuncularından biri haline gelmesi ile birlikte turizm sektöründe liderliği hedefliyor..

Türkiye’de turizmin en köklü ve öncü kurumlarından biri olan TatilBudur; Tatilbudur.com, GTC, TatilBudur MİCE, ve TBC   markaları  ile Türk turizmine yön veren şirketler  arasında yer alıyor.

Kurulduğu ilk günden beri, hizmet kalitesinden ödün vermeyen yapısı ve  müşteri memnuniyeti odaklı bakış açısı ile misafirlerin harika, renkli ve unutulmaz anılar biriktirmesine aracılık eden Tatilbudur.com; yurt içinde anlaşmalı binlerce otel ve tatil köyü, yurt dışı tur paketleri, yurt içi kültür turları, şirketlere özel hizmetler, uçak bileti, araç kiralama gibi birçok hizmeti de misafirlerine sunuyor.

Yıllık 50 milyona ulaşan ziyaret sayısıyla TATİLBUDUR.COM web sitesi; Türkiye turizminin en çok ziyaret edilen web sitelerindendir. TATİLBUDUR.COM, 0 850 333 3 333 numaralı çağrı merkeziyle misafirlerine beklentilerinden daha kaliteli hizmeti veriyor. TATİLBUDUR.COM, Türkiye çapına yayılmış beş yüzden fazla acenteyi bulan fiziki satış ağıyla da sektörün en gelişmiş oyuncularından biri..

Antalya Turizm Fuarı Başlıyor yazısı ilk önce Gezi Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *