«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Ayşe Çebi, Körfez'e Hazır

Ayşe Çebi, Körfez'e Hazır

ayse-cebi-korfeze-hazir.jpg

Motul 2024 Türkiye Karting sezonun ilk yarışı için bu hafta sonu Körfez Pisti’ne çıkmaya hazırlanan milli sporcu Ayşe Çebi, senior kategoride podyum hedefliyor.

 

Genç kadın milli karting sporcusu Ayşe Çebi, 20-21 Nisan tarihlerinde Kocaeli Körfez Pisti’nde düzenlenecek olan Motul 2024 Türkiye Karting Şampiyonası ilk yarışına hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde junior kategoriden senior kategoriye geçen Çebi, bu sezon Türkiye Şampiyonası haricinde, ACI İtalya Şampiyonası ve WSK serilerinde ülkemizi temsil etmeye devam ediyor.

Son olarak Nisan ayının ilk hafta sonunda İtalya’nın Franciacorta pistinde düzenlenen WSK Open Series ilk yarışında 40 sürücünün yer aldığı OKN kategoride piste çıkan genç sporcu, finalde iki sıra yükselerek 25. olmayı başardı.

Oldukça yoğun bir program takip edecek olan temsilcimiz 07-11 Mayıs’ta WSK Open Cup 2. Yarışı için yeniden İtalya’ya gidecek. Bu yarıştan bir hafta sonra da ACI İtalya Şampiyonası 2. yarışında ter dökmeye hazırlanan Çebi, 2024 sezonunda Türkiye ve Avrupa’da toplam 14 yarışta daha mücadele edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *