«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Aytemiz'den 29 Şubat özel sürprizi: Araç yıkama veya kahve hediye!

Aytemiz'den 29 Şubat özel sürprizi: Araç yıkama veya kahve hediye!

aytemizden-29-subat-ozel-surprizi-arac-yikama-veya-kahve-hediye.jpg

Miladi takvime göre 365 yerine 366 gün sürecek artık yıllarda fazladan bir gün Şubat ayına ekleniyor. Türkiye’de ise yaklaşık 30 bin kişi, doğum günlerini sadece 4 yılda bir, tam gününde kutlayabiliyor. Eğer siz de 29 Şubat tarihinde doğmuş olmanın ayrıcalığını yollarda da yaşamak isteyenlerdenseniz, Aytemiz istasyonlarında sizi güzel bir sürpriz bekliyor.

Şaşırtan ürün ve hizmetleriyle akaryakıt sektöründe fark yaratmaya devam eden Aytemiz, 29 Şubat’ta doğanlar için özel sürpriz bir kampanya düzenliyor. Böylesine özel bir güne kayıtsız kalmayan Aytemiz, 29 Şubat doğumlu müşterileri için istasyonlarında özel fırsatlar sunuyor. 

Aytemiz, 29 Şubat tarihinde doğanlara bir jest yapmak ve kutlama ruhunu yaşatmak adına sunduğu özel fırsatta araç yıkama veya çift kişilik kahve hediye ediyor. 29 Şubat 2024 tarihinde, Aytemiz ON7/24 Market konsepti ile hizmet veren istasyonları ziyaret eden doğum günü sahiplerine, taze çekilmiş 9 çeşit Arabica çekirdekten harmanlanan nefis İtalyan lezzeti illy’den çift kişilik kahve ya da araç yıkama hediyesi sunuyor. Bu özel günde doğup, bugünü doyasıya keyifle yaşamak isteyenler sınırlı sayıdaki bu tekliften yararlanmak için, seçili Aytemiz istasyonlarına davet ediliyor. 

Kampanya kapsamında teklif edilen hediyelerden faydalanmak ve 29 Şubat’ta doğmanın ayrıcalığını yaşamak için, kasada market görevlisine doğum tarihinizin gösterilmesi yeterli olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *