«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Başkan Mutlu: Engellilere desteğimizi iki katına çıkartacağız

Başkan Mutlu: Engellilere desteğimizi iki katına çıkartacağız

baskan-mutlu-engellilere-destegimizi-iki-katina-cikartacagiz.jpg

Etkinlik kapsamında, engellilerin elleriyle yaptığı ürünler sergilendi, sahne programında engelliler hünerlerini sergiledi ve farkındalık yürüyüşü yapıldı.

Programlara katılarak engellilerle buluşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Bir gün, bir hafta değil, her zaman engellilerimizin yanında olacağız ve onlara desteğimizi iki katına çıkartacağız” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi, 10-16 Mayıs Engeliler Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında, elleriyle yaptıkları birbirinden güzel ürünleri Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sergileyen engelliler, ardından da sahne programıyla hünerlerini sergiledi.

Buradaki programın sonrasında Demirkapı Caddesi’nde engelli farkındalık yürüyüşü yapıldı. Sergide, sahnede ve yürüyüşte engellilerin yanında olan Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde hareket ederek bir gün, bir hafta değil, her zaman her alanda engellilerimizin yanında olacağız ve onlara desteğimizi iki katına çıkartacağız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *