«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Başkan Sandıkçı, “İlçemize modern yollar kazandırıyoruz”

Başkan Sandıkçı, “İlçemize modern yollar kazandırıyoruz”

baskan-sandikci-ilcemize-modern-yollar-kazandiriyoruz.jpg

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ilçede devam eden yol çalışmalarını inceledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ilçe genelinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. İlçede yol çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemize modern yollar kazandırıyoruz” dedi.

 

“Sahada büyük bir özveriyle çalışıyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçe genelinde yol çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Merkez ve kırsal mahallelerimizde beton ve asfalt yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Asfalt yol çalışmalarımız kapsamında sathi kaplama ve asfalt serim işlemlerini hızla tamamlıyoruz. Vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri adına ilçemize modern yollar kazandırıyoruz. Ekibimizle sahada ilçe halkımız için büyük bir özveriyle çalışıyoruz.” dedi.

 

“İlçemizde kesintisiz ulaşım sağlıyoruz”

İlçede açılan yeni yollarla kesintisiz bir ulaşım sağlandığını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde açtığımız yeni yollarla vatandaşlarımıza kesintisiz bir ulaşım imkânı sağlıyoruz. Açtığımız yolların gerekli bağlantılarını gerçekleştirerek aktif hale getiriyoruz. Planlamalarımız dahilinde ilçemize yeni yollar açmaya ve ulaşım ağımızı güçlendirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *