«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. Başkent Market ürünleri, ülke geneline ulaşıyor

Başkent Market ürünleri, ülke geneline ulaşıyor

Başkent Market ürünleri, ülke geneline ulaşıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB), Halk Ekmek Fabrikası’nın temmuz ayında başlattığı “Başkent Market” uygulaması kapsamında kadın kooperatifleri ve yerli birliklerin ürünleri, Türkiye’nin her iline internet satışıyla ulaştırılıyor.

ABB’nin  “Güvenli Alışverişin Adresi” sloganıyla hayata geçirdiği e-ticaret uygulamasıyla vatandaşlar, geleneksel ve yöresel ürünleri internet üzerinden satın alabiliyor.

 “Siz de sipariş vererek kadın kooperatifleri ve yerli birliklere destek olabilirsiniz” sloganıyla başlatılan ve rağbet gören ürünlerin başında; ekmek-unlu mamuller, temel gıda, glütensiz ürünler, kahvaltılık ve atıştırmalık olarak 5 grupta satılan ürünler geldi.

Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Tamer Eski, temmuz ayı itibarıyla geçtikleri e-ticaret uygulamasına hakkında, “Her geçen gün halkımızın verdiği sipariş miktarının arttığını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Halkımız bu siparişleri verdiği andan itibaren kargoyla hijyenik bir şekilde ve uygun fiyatla Türkiye’nin her iline ulaştırıyoruz.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *