«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Benzersiz Kayak Deneyimi

Benzersiz Kayak Deneyimi

Turizm sektörüne ilk adımını 2020 yaz sezonunda atan Duja Hotels, Bodrum ve Didim’in ardından dördüncü oteli olan Duja Chalet ile misafirlerine benzersiz bir kış tatili yaşatmaya hazırlanıyor.

Sadece Alpler’de bulunan kristal kar kalitesine sahip, Dünyanın en uzun kayak pistlerinden birine sahip olan Kars Sarıkamış’ta hizmet verecek olan Duja Chalet, 15 Aralık 2022 tarihinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Üstün hizmet anlayışı ile destinasyon olarak Sarıkamış’ı da ön plana çıkaracak olan Duja Chalet, 144 odası, kapalı yüzme havuzu, 500 kişilik toplantı salonu ve çocuk kulübü ile hizmet verecek. 

Grubun Satış ve Pazarlama Koordinatörü Volkan Gökay “Markamızın doğduğu günden bu güne kadar geçen kısa sürede, her sene yeni bir oteli müjdelemekten grubum adına gurur duyduğumu belirtmek isterim. Bu kez misafirlerimize yaz turizminden farklı olarak, eşsiz bir kayak merkezinde Duja markasının kalitesini sunmaya hazırlanıyoruz. Ben ve ekibim yıllarca deneyimlediğimiz, başarı ile sürdürdüğümüz kayak otelciliği tecrübemizi, Duja markasının gücü ile birleştirerek bölgeye yüksek kalite ve beraberinde keyifli bir rekabet getireceğiz. Yakın bir zaman içerisinde yine farklı bölgelerde gerçekleşecek yeni yatırımlarımız ile, daha da büyüyerek Türkiye’nin dört bir yanında sektöre yön vermeye  devam edeceğiz. Partnerlerimize ve değerli Duja Hotels misafirlerine   teşekkür ederiz.’’ şeklinde konuştu.

Benzersiz Kayak Deneyimi yazısı ilk önce Gezi Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *