«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. BTL Vanquish Me (Ameliyatsız Liposuction)

BTL Vanquish Me (Ameliyatsız Liposuction)

BTL Vanquish Me (Ameliyatsız Liposuction)

Teknolojinin gelişimi, günlük yaşantımızı kolaylaştırıyor ve ihtiyaçlarımızı karşılama şeklimizi değiştiriyor. Günümüzde teknolojinin gücüyle, birçok işi daha pratik, daha konforlu ve daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz.

Akıllı telefonlardan bankacılık işlemlerine, navigasyon uygulamalarından kozmetik işlemlere ve vücut şekillendirme işlemlerine kadar pek çok alanda teknolojinin desteği var. Bu teknolojik gelişmeler, yaşam kalitemizi artırarak en iyi versiyonumuza ulaşmamızı sağlıyor.

Özellikle son yıllarda görsellik daha da önem kazanıyor ve teknoloji sayesinde artık ağrısız, acısız şekilde kilo vermek, dirençli yağlardan kurtulmak ve cildimizi gençleştirip fit bir görünüm elde etmek mümkün hale geliyor. Üstelik, basit ve konforlu olan işlemler bile zamanla daha da basit ve konforlu hale geliyor.

Bunun bir örneği olarak bölgesel incelme uygulamalarını ele alalım.

Son yıllarda, ameliyatsız bölgesel incelme uygulamaları oldukça popüler hale geldi. Tek seanslık veya seanslar halinde yapılan uygulamalar sayesinde birçok kadın ve erkek, vücutlarındaki yağlardan konforlu bir şekilde kurtulabiliyor.

Ancak, birçok uygulama vakum teknolojisi kullanıyor ve bu da bazı sorunlara yol açabiliyor. Özellikle uygulama sonrasında kızarıklık ve morluklar gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor. İşte bu noktada, Ameliyatsız Liposuction veya diğer adıyla Temassız Estetik devreye giriyor ve bölgesel incelmeyi çok daha konforlu hale getiriyor.

BTL Vanquish Me (Temassız Estetik) nedir?

Temassız estetik, hastaların cildiyle temas etmeden daha şekilli bir vücuda ulaşmalarına yardımcı olan bir ameliyatsız bölgesel incelme teknolojisidir. Vücuttaki dirençli yağlara etki ederek hastaların daha ince bir vücut siluetine kavuşmasına yardımcı olan Vanquish Me, selektif radyofrekans enerjisi kullanarak sadece yağ dokulara etki eder, komşu dokulara zarar vermez.

BTL Vanquish Me (Temassız Estetik) ne işe yarar?

Ameliyat olmaktan çekinen ancak bölgesel fazlalıklardan rahatsız olan tüm kadın ve erkeklerin vücutlarını şekillendirmelerine yardımcı olan Vanquish Me, karın, bacak ve kollardaki fazla yağları gidererek bu bölgelerde daha ince bir görünüm elde edilmesini sağlar. Patentli radyofrekans teknolojisine sahip olan bu işlem, hastaların ciltlerinde iz veya leke bırakmadan daha ince bir görünüme kavuşmalarını sağlar.

BTL Vanquish Me (Temassız Estetik) nasıl etki eder?

Ameliyatsız Liposuction uygulaası özel bir teknoloji kullanır. Cihaz, işlem yapılacak bölgeye hastanın cildi ile cihaz arasında bir mesafe bırakılarak yerleştirilir. Cihaz çalıştırıldığında, içindeki özel radyofrekans teknolojisi devreye girer. Bu teknoloji, işlem bölgesindeki yağ dokusunu hedefler ve bölgeye ısı verir. Cilt, kaslar ve yağ dokusu farklı şekilde tepki verir, bu nedenle sadece yağ dokusu ısınır ve parçalanır. Bu işlem sırasında ciltte kızarıklık veya morluk oluşmaz.

BTL Vanquish Me (Temassız Estetik) ne kadar sürer?

Ameliyatsız Liposuction seansları, işlem yapılan bölgeye göre değişir, ancak genellikle 30 ila 45 dakika sürer.

BTL Vanquish Me (Temassız Estetik) kimlere uygulanır?

Kalp pili olanlar, kronik karaciğer rahatsızlığı olanlar, hamile veya hamilelik şüphesi olanlar ve işlem yapılmak istenen alanda açık yarası veya enfeksiyonu olan kişilere uygulanmaz. Ancak, vücutlarında bölgesel yağlanmadan şikayetçi olan her yaş grubundan insanlar için uygundur.

BTL Vanquish Me (Temassız Estetik) fiyatları nedir?

Fiyatlar kliniklere ve işlem yapılan bölgeye göre değişir. Herhangi bir yan etkisi olmayan bu işlem genellikle dört seanslık paketler halinde uygulanır ve sonuçlar genellikle 4 ila 6 hafta içinde görülür.

Ameliyatsız Liposuction yan etkileri var mı?

Ameliyatsız Liposuction işlemi sonrasında herhangi bir yan etki görülmemektedir. BTL Vanquish Me (Temassız Estetik) uygulaması güvenilir bir seçenektir.

Vanquish Me (Temassız Estetik) kaç seans yaptırılır?

Genellikle, Ameliyatsız Liposuction uygulaması 4 seanslık paketler halinde gerçekleştirilir. İşlem sonrasında sonuçlar genellikle 4 ila 6 hafta içinde belirgin hale gelmektedir.

Kaynak : https://www.ritaclinic.com/vanquish-me-temassiz-estetik

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *