«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Büyük Erkekler Ligi’nin şampiyonu ABB EGO Spor

Büyük Erkekler Ligi’nin şampiyonu ABB EGO Spor

Büyük Erkekler Ligi’nin şampiyonu ABB EGO Spor

Ankara Büyük Erkekler Ligi’nde çıktığı 10 müsabakadan 10’unu kazanarak ligde şampiyonluğu iki hafta önceden garantileyen Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Basketbol Takımı, şampiyonluk kupasını Kulüp Başkanı Zafer Tekbudak’ın elinden aldı.

Kupa Töreni’nde konuşan EGO Spor Kulübü Başkanı Zafer Tekbudak, “Takımı kurduktan kısa bir süre sonra mücadeleye başladık. 10 maçta 10 galibiyet alarak ligde şampiyon olduk. Şampiyonluğumuzu bugün burada büyük bir coşkuyla kutladık. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız çok büyük performans gösterdiler. İnşallah bundan sonra da başarılı sonuçlar alacağız. Bütün branşlarımızda madalyalar toplamaya devam edeceğiz” dedi. 

Ankara Büyük Erkekler Ligi’nde namağlup şampiyonluğa ulaşarak bir üst lige yükselen teknik heyet ve basketbolcular duygularını şu sözlerle ifade etti: 

Rahmican Esen (EGO Spor Basketbol Takımı Başantrenörü): “Sezona çok geç başlamamıza rağmen çok güzel bir ekip kurduk. Ligde 10’da 10 yaparak Ankara etabını şampiyon olarak tamamladık. Şimdiki hedefimiz Bölgesel Lig’de şampiyonluğa ulaşıp Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükselmek.”

Sezgin Özkan (EGO SPOR Basketbol Takım Kaptanı): “Sezon için biraz geç toplandık ama ligde 10’da 10 yaparak şampiyonluğa ulaştık, başarılı olduk. Çok mutluyuz.”

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *