«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Bybit, kurumsal yatırımcılara yönelik kazançlı teklifiyle opsiyonlu işlemlerde çıtayı yükseltiyor

Bybit, kurumsal yatırımcılara yönelik kazançlı teklifiyle opsiyonlu işlemlerde çıtayı yükseltiyor

bybit-kurumsal-yatirimcilara-yonelik-kazancli-teklifiyle-opsiyonlu-islemlerde-citayi-yukseltiyor.jpg

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit, profesyonel opsiyon yatırımcılarının diğer platformlardaki işlem geçmişlerini kullanarak Bybit’teki seçkin VIP kademelerine erişim sağlayabileceklerini duyurdu. Böylelikle yeni opsiyon yatırımcıları, %0,01 kadar düşük oranlarda sunulan piyasa yapıcı ve alıcı ücretlerinden yararlanabilecek. 

Profesyonel yatırımcılar, diğer borsalardaki işlem hacimlerini kullanarak Bybit’in Opsiyonlu İşlemlerine anında geçiş yapabilecek ve işlem hacimlerini sıfırdan büyütmek zorunda kalmadan VIP ve Pro kademelerine erişim sağlayabilecek. Üstelik Bybit, yeni gelen kullanıcıları mevcut statülerinden iki kademe daha yüksek VIP/Pro seviyeleriyle de ödüllendiriyor. 

Rakipleri genellikle VIP+1 avantajları sunarken Bybit, hak kazanan kullanıcılara VIP+2 ayrıcalıkları tanıyor. Örneğin, şu anda başka bir borsada ayda 100 milyon $ tutarında opsiyonlu işlem yapmakta olan kullanıcılar (Bybit’te Pro1 seviyesine eşdeğer), Bybit’te bundan iki üst seviyeye erişim sağlayarak Pro3’e anında geçebilir ve böylece çok daha düşük işlem ücretlerinden yararlanır.

Geçtiğimiz yıl Bybit, sektöründe bir ilk olan USDC ödemeli opsiyon sözleşmelerini Bitcoin, Ether ve Solana için kullanıma sundu. Avrupa tipi sözleşmeler, Bybit’in Birleştirilmiş Alım-Satım hesabındaki farklı vadeli sözleşme türleriyle birlikte kullanılabilmektedir. Bu sayede tek bir tıkla karmaşık pozisyonlar açabilirsiniz. 

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, “Bybit’e yeni katılanlar, sürekli olarak kullanıcılarımızın fırsatlarını artırmanın ve kazançlarını büyütmenin yenilikçi yöntemlerini aradığımızı kısa süre içinde fark edecektir.” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Bybit, kullanıcılarına piyasadaki en cazip teşvikleri sunma kararlılığını sürdürmektedir; bu kampanya da opsiyonlu işlem kullanıcı topluluğuna olan bağlılığımızın bir örneğini oluşturuyor. Platformumuzun profesyonel yatırımcıların aradığı üst düzey güvenilirliği ve fırsatları sunduğuna olan inancımız tam. Her gün daha fazla büyüyen ailemizde yeni kullanıcılarımızı aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz.”
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *