«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Çocuklar Yarıyıl Tatilinin Tadını CBeebies ile Çıkaracak

Çocuklar Yarıyıl Tatilinin Tadını CBeebies ile Çıkaracak

cocuklar-yariyil-tatilinin-tadini-cbeebies-ile-cikaracak.jpg

Hazırlanan çok özel bölümler ile yılbaşı ve yarıyıl tatil keyfini ikiye katlayacak olan Cbeebies; Supertato, Hey Duggee, Go Jetters, Ontonauts, Swashbuckle gibi yapımları Ocak ayında ekrana taşıyor.

 

Supertato ile marketi kurtarmaya hazır olun

Dünyanın en büyük patates süper kahramanı Supertato’nun yer aldığı komedi animasyon serisinde market reyonlarında iyi ve kötünün savaşı devam ediyor. Dondurucudaki buzlu sığınağından kaçan Kötü Bezelye marketi ele geçirmeye çalışacak. Sue Hendra ve Paul Linnet'in çok satan kitaplarından uyarlanan bu yepyeni aksiyon dolu animasyon dizisinde Supertato, meyve ve sebze dostlarıyla birlikte Kötü Bezelye'nin planlarını engellemeye çalışacak. Kontrolden çıkmış oyuncak dinazora binme ve şarküteri reyonundaki peyniri ziyaret etmek için bir baget roketi inşa etme gibi zorlu görevler içeren bu seride süper kahraman, arkadaşlarını kurtarıp Kötü Bezelye’yi ait olduğu buzluğa geri göndermeye çalışacak. “Supertato” yeni bölümleriyle 2 Ocak Pazartesi günü saat 10.15’te Digiturk 161’inci kanalda olacak. 

 

Hey Duggee ile fiziksel aktiviteler çok daha eğlenceli

“Kidscreen” ve “Çocuk BAFTA” ödülleri ve adaylıklarıyla başarısına başarı katan ve CBeebies ekranlarında harikalar yaratan Hey Duggee, dördüncü sezonu ile geri dönüyor. Okul öncesi çocukları hareket etmeye, zıplamaya, koşmaya ve atlamaya teşvik eden eğlenceli animasyon dizisi, çocukları vücutlarını kullanarak aktif bir şekilde sorunları çözmeye davet ediyor. Duggee’nin sincap aktivite rozetiyle ödüllendirdiği çocuklar program sonunda aldıkları rozetlerini ebeveynlerine gururla gösteriyor. Hem yetişkinlerin hem de çocukların gönlünü kazanan “Hey Duggee” yeni bölümleriyle 9 Ocak Pazartesi günü saat 16.40’ta Digiturk 161’inci kanalda izleyicilerle buluşacak. 

 

Yeni yıl coşkusu CBeebies’de yaşanacak

Minikler yılbaşı keyfini Go Jetters, My World Kitchen, Octonauts ve Sarah & Duck’ın özel bölümleriyle çıkaracak. CBeebies’in yeni yılı favori yapımların özel bölümleriyle kutlayacağı yapımı “Yeni Yıl Kutlamaları” 1 Ocak Pazar gün boyunca Digiturk 161’inci kanalda olacak. 

 

Hazırlanın çocuklar, Çin’e gidiyoruz!

CBeebies ve Go Jetters, Tavşan’ın yeni yılını Çin’de heyecanlı bir macera ve inanılmaz yerleri ziyaret ederek kutlayacak. Çocuklara görsel şölen sunacak “Çin Yeni Yılı (Tavşan’ın Yılı)” 22 Ocak Pazartesi günü 06.50-07.45 saatleri arasında Digiturk 161’inci kanalda olacak.

 

Yarıyıl tatilinde sevilen şovlar evleri ısıtacak

Bluey, Go Jetters, JoJo & Gran Gran, Octonauts, Supertato ve Swashbuckle gibi sevilen yapımlar ile CBeebies yarıyıl tatilini miniklerle beraber kutluyor. Eğitici, öğretici ve eğlendirici şovların tatil özel bölümü “Kış Tatili Kutlaması” 23 Ocak Pazartesi günü saat 10.30’da Digiturk 161’inci kanalda miniklerle buluşacak. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *