«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. Erasmuslu öğretmenlere Romanya’da çağdaş yöntemler ile eğitim

Erasmuslu öğretmenlere Romanya’da çağdaş yöntemler ile eğitim

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye’den Belen Kaymakamlığı, Romanya’dan Asociatia Tineret Pentru Dezvoltare Durabila Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı proje, Liceul Constantin BrAncoveanu Lisesi ve İtalya’dan Beyond Borders sivil toplum kuruluşlarının iş birliğinde gerçekleştirildi.

Öğretmenler, 3 farklı ülkeden toplamda 20 gençlik çalışanının katılımı ile başlayan projede Web 2.0 araçlarının kullanımını deneyimledi.

İngilizce öğretmenleri proje kapsamında gençleri daha çağdaş yöntemleri kullanarak eğitmeyi ve dijital araçların eğitimde kullanımını yaygınlaştırmayı hedefleyen eğitimler aldı. 

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, projenin verimli geçtiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Erasmus+ EDUcate YOUth – Nonformal Bridges to Formal Education projesi kapsamında öğretmenlerimiz aldıkları eğitimler sayesinde sürekli gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmayı hedeflemiş ve günümüz gençlerinin ihtiyaç duyduğu eğitim anlayışının yerine getirilmesini destekleme amaçlı projelerimize katıldı. Çağımızın ihtiyacı olarak dijital teknolojiye dayalı yenilikçi öğrenme yöntemlerini geliştirme amaçlı verimli geçen bir proje oldu.” 

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *