«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Fairmont Quasar Istanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörlüğü’ne Sibel Öztürk getirildi

Fairmont Quasar Istanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörlüğü’ne Sibel Öztürk getirildi

Fairmont Quasar Istanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörlüğü’ne Sibel Öztürk getirildi

Fairmont markasının Türkiye’deki ilk oteli olan Fairmont Quasar Istanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine Sibel Öztürk atandı.

Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olan Sibel Öztürk, çalışma hayatına 1999 yılında Divan Antalya’da Satış Asistanı olarak başladı.

Divan’da 5 yıl çalıştıktan sonra, Satış Müdür Yardımcısı olarak The Ritz-Carlton Istanbul’da kariyerine devam eden ve ardından tekrardan Divan markasına dönerek İstanbul’da Satış Müdürü olarak çalışan Sibel Öztürk, sonrasında The Grand Tarabya Hotel’de Satış Direktörü olarak, ve ardından Grand Hyatt, Park Hyatt Istanbul ve Hyatt House Gebze’den sorumlu Satış Direktör Yardımcısı olarak kariyerine devam etti.

Son olarak Şubat 2022’de, Six Senses Kocataş Mansions ekibinde Satış Direktörü olarak görev alan sektörün deneyimli ismi Sibel Öztürk, tecrübesini ve alanındaki geniş bilgi birikimini Ocak 2024 itibarıyla Fairmont Quasar Istanbul’da hayata geçiriyor.

FAIRMONT HOTELS & RESORTS

Yüz yılı aşkın bir otelcilik mirası bulunan Fairmont Hotels& Resorts, tüm dünyada konuklarına unutulmaz seyahat deneyimleri, düşünceli ve özenli hizmet ve eşsiz lüks oteller sunarak, gittikleri destinasyonu en gerçek haliyle deneyimlemeleri için çalışıyor. Tüm Fairmont otelleri, yerel öğelerden esinlenen restoranları, bar ve lounge’larının yanı sıra farklı tasarım ve iç mekanlarıyla da içinde bulundukları kentin enerjisini, kültürünü ve tarihini yansıtmayı hedefliyor. “Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont markasının, 80’in üzerinde oteli ve devam eden projeleri bulunuyor. Grupta, dünyanın ikonik otellerinden New York’daki The Plaza, Londra’daki The Savoy, Dubai’deki Fairmont The Palm, Şangay’daki Fairmont Peace Hotel ve San Francisco Fairmont gibi yapılar da bulunuyor.

fairmont.com/istanbul

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *