«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Gemlik Belediyespor Modern Pentatlonda Farkını Ortaya Koyuyor

Gemlik Belediyespor Modern Pentatlonda Farkını Ortaya Koyuyor

gemlik-belediyespor-modern-pentatlonda-farkini-ortaya-koyuyor.jpg

Gemlik Belediyespor başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. Katıldığı her turnuvada kupalara ambargo koyan Belediyesporlu sporcular, Ankara’da düzenlenen yarışlarda da eli boş dönmedi.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu tarafından 5 – 6 Mayıs tarihleri arasında Ankara Eryaman Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Şampiyonası ve Ulusal Sıralama Yarışları’na Gemlik Belediyespor sporcusu Elif Duman U13 kategorisinde birinci olarak yarışmalara damgasını vururken, katıldığı iki yarışta topladığı puanlarla birlikte genel klasman birincisi oldu.

Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu, “Sporcularımız her gittikleri müsabakadan Gemlik’e başarıyla dönüyor. Modern Pentatlon çok sayıdaki spor dalını içerisinde barındıran bir organizasyon bütünüdür. Böylesine zor bir sporda ilçemize başarıyla dönen modern pentatlon takımımızı tebrik ediyorum. Pentatlon takımı antrenörümüz Hakan Sarıgül’ü tebrik, bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’a teşekkür ederim” dedi.

Gemlik Belediyesporlu Elif Duman’ın madalyası, TMPF Eğitim Kurulu Başkanı Süha Başer ve TMPF Tekirdağ İl Temsilcisi Sürhan İnanç tarafından verildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *