«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. İBB’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri

İBB’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri

İBB'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri

Üsküdar Meydanı’nda düzenlenecek olan etkinlikler, 29 Ekim günü saat 19.00’da DJ gösterimi ile başlayacak. 19.40’ta Bege sahne alacak. 20.25’te Anadolu Ateşi dans gösterimini sergileyecek. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasının ardından ise sanatçı Selda Bağcan, İstanbullular ile buluşacak. Etkinlikte mapping ve ışık gösterileri de olacak.

Üsküdar’ın yanı sıra İstanbul’un dört bir yanında 29 Ekim çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda saat 20.00’de CRR Senfoni Orkestrası’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri “Kuvayi Milliye ve Cumhuriyet” izleyici ile buluşacak.

İBB Kültür AŞ’nin düzenlediği konserlerde ise; Eyüp Haliç Etkinlik Alanı’nda saat 20.30’da Tuğkan, Sultanbeyli Kent Meydanı’nda saat 20.30’da Yüksek Sadakat, Kağıthane Sadabat Parkı’nda saat 20.30’da Samida sahne alacak.

İBB’nin sorumluluğundaki tüm toplu ulaşım araçları ile İstanbulkart’a entegre olan deniz motorlarında da ulaşım 24 saat boyunca ücretsiz olacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayram’ı itibariyle özel günlerde sunulan ücretsiz geçiş hakkından kişiselleştirilmiş kart sahipleri faydalanabilecek.

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *