«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. İletişim Başkanı Altun: “Yunan yalan haber makinası yine devrede”

İletişim Başkanı Altun: “Yunan yalan haber makinası yine devrede”

İletişim Başkanı Altun: "Yunan yalan haber makinası yine devrede"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Yunanistan’ın Göç ve Sığınmadan Sorumlu Bakanı Notis Mitarachi’nin paylaştığı içeriklere ilişkin açıklama yaptı. 

Altun’un değerlendirmesi şöyle:

“Yunan yalan haber makinası yine devrede… Türkiye’yi kendileriyle karıştıran Yunanistan’ın Göç ve Sığınmadan Sorumlu Bakanı, paylaştığı yalan yanlış içeriklerle ülkemizi zan altında bırakmaya çalışmış. Yunanistan, bu beyhude ve ciddiyetten uzak çabalarıyla, kişisel eşyalarını gasp edip sınır dışı ettiği mültecilerin fotoğraflarını yayınlayarak, bu mazlumların haysiyetine bile saygısı olmadığını bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

Yunan makamları önce Frontex ile suç ortaklığı yaparak, Ege’de boğulmasına neden olduğu bebeklerin, Meriç’te soyup kemerle dövdüğü, donarak ölmesine neden olduğu insanların hesabını vermelidir. Yunanistan’ı mültecilere karşı takındığı insanlık dışı tavırdan bir an önce vazgeçmeye, Türkiye’ye yönelik temelsiz, asılsız suçlamalara son vermeye ve devlet ciddiyetine davet ediyoruz.”


Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *