«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Kartepe'de “Yol Arkadaşım 2" keyfi

Kartepe'de “Yol Arkadaşım 2" keyfi

kartepede-yol-arkadasim-2-keyfi.jpg

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla hayata geçen “Yazlık Sinema Günleri”nde bu hafta sonu “Yol Arkadaşım 2” filmi Kartepeliler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Açık havada sinema izleme keyfini nostaljik olmaktan çıkararak günümüze taşıyan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla hayata geçen yaz sezonu Kartepelilere seyir keyfi yaşatan “Yazlık Sinema Günleri”ne bu hafta sonu “Yol Arkadaşım 2” filmi büyük bir ilgiyle izlendi.

 

DEVAM FİLMİ

Yol Arkadaşım 2, başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın üstlendiği komedi türündeki Yol Arkadaşım’ın devam halkasıdır. Ayvalık’a yaptıkları yolculukta dost olan ve binbir badirenin ardından “yol arkadaşlığı” kavramının hakkını veren Şeref ve Onur ikilisi, son 1 yılda daha da kenetlenmiştir. İkili son 1 yıl içinde iş arkadaşı olmanın yanı sıra ev arkadaşlığı da yapmaya başlamıştır.

 

KEYİFLİ BİR ETKİNLİK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Açık hava sineması nostaljisini yaz sezonunda hemşehrilerimizin ilgisi ve katılımı ile günümüze uyarlıyoruz. Sıcak yaz akşamları için keyifli bir etkinlik. Birlikte paylaştığımız her şey daha da güzelleşiyor. Havalar müsait oldukça devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *