«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. Keşan’da belediyeden emniyete 2 hibe araç desteği

Keşan’da belediyeden emniyete 2 hibe araç desteği

Keşan'da belediyeden emniyete 2 hibe araç desteği

Keşan  Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,törende yaptığı konuşmada, bir şehirde birliktelik varsa, dayanışma varsa, o şehirde huzur ve mutluluk olacağını ifade etti. Keşan’ın refahı ve güvenliği için tüm kurumlar ile birlikte fevkalade bir dayanışma ruhu yansıttıklarını kaydeden Helvacıoğlu, sözlerine şöyle devam etti.

“Bu anlamda bugün de güvenliğimiz ve huzurumuz için fedakarca çalışan Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ailemiz ile birlikteyiz. Gözbebeğimiz olan emniyet müdürlüğümüze geçen yıl 3 adet hibe araç desteği sağlamıştık. Bugün de 2 adet daha hibe araç desteğimizi sizlerin huzurunda gerçekleştireceğiz. Bugün Keşan’ımızın birlikteliği dayanışma ruhu ve kalenderliği, burada tekrar tezahür edecek. Samimiyetle söylemek istiyorum, son dönemde Keşan’ımızda kurum ve kuruluşlarımız arasında hakikaten ciddi bir uyum söz konusu. Zannediyorum ki halkımızda, kurum ve kuruluşlarımızın bu dayanışma ruhu ile yan yana durmasından fevkalade mutludur”.
     

Keşan Emniyet Müdürü Mehmet Tekin’de  anlamlı bir günde bir araya geldiklerini ifade ederek şöyle devam etti. 

“Bugün 2 araç daha teslim alıyoruz. Keşan’ın huzuruna güvenliğine katkı sağlamak adına belediyemizle iş birliği içerisinde hareket edilmesi son derece memnuniyet verici. Bu araçlar Keşan’a hizmet edecek. Hayırlı olsun. Asayiş ve huzur yönünden Keşan’ı daha da ileriye taşıyacağız.” 

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *