«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Kocaeli Şehir Tiyatroları'ndan depremzede çocuklara çizgi film gösterimi

Kocaeli Şehir Tiyatroları'ndan depremzede çocuklara çizgi film gösterimi

kocaeli-sehir-tiyatrolarindan-depremzede-cocuklara-cizgi-film-gosterimi.jpg

Kocaeli Şehir Tiyatroları merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’ın Defne ilçesinde çocuklara çizgi film gösterimi yaptı

Asrın felaketi olarak nitelenen merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ilk anından itibaren bölgeye yardım elini uzatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalarla yaraları sarmaya devam ediyor. Bölge halkına yönelik her türlü yardımlarıyla dikkat çeken Büyükşehir, depremden etkilenen çocukların hayata tekrar adapte olması için de etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda Hatay’ın Defne ilçesine giden Kocaeli Şehir Tiyatroları, çadır kentte kalan çocukların yüzlerini güldürebilmek için gündüzleri tiyatro sahneliyor akşamları ise çizgi film gösterimi yapıyor. Bir sinema salonuna çevrilen çadırda çocuklar için her şey düşünülüyor.

KRAL ŞAKİR İZLEDİLER

Depremden etkilenen çocuklara yaşadıkları kötü günleri unutturmak için bölgeye giden Kocaeli Şehir Tiyatroları, çadır kentte yaşayan miniklere sinema ortamı kurdu. Büyükşehir tarafından Hatay’ın Defne ilçesine kurulan çadır kentte sevilen çizgi film Kral Şakir’i izleten Şehir Tiyatroları, çocuklara mısır ikramında da bulundu. Eğlenceli anlar yaşayan çocukların mutluluğu ve memnuniyeti görülmeye değerdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

 

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *