«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Malkara İlçe Merkezimizin Her Mahallesini Doğalgaz Konforuna Ulaştırabilmek İçin Yeni Etaplar İle İlgili Planlama Çalışmaları Başladı

Malkara İlçe Merkezimizin Her Mahallesini Doğalgaz Konforuna Ulaştırabilmek İçin Yeni Etaplar İle İlgili Planlama Çalışmaları Başladı

malkara-ilce-merkezimizin-her-mahallesini-dogalgaz-konforuna-ulastirabilmek-icin-yeni-etaplar-ile-ilgili-planlama-calismalari-basladi.jpg

GAZDAŞ Trakya Proje Yapımı ve Kontrol Müdürü Olcay Gökkurt ve GAZDAŞ Trakya Proje Yöneticisi Gökhan Nogay 13 Aralık 2022 Salı günü saat 11.00’de Malkara Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u ziyaret ettiler.

 

Gerçekleştirilen ziyarette; Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ersin Kaçar, İsmail Akkaya ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özer yer aldı.

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Doğalgazın hemşehrilerimiz için öneminin farkındayız. Bugüne kadar yapılan çalışmalar sonucu Camiatik Mahallemizin büyük bir bölümü doğalgazı kullanmaya başladı. Amacımız daha fazla vatandaşımızın bu imkândan yararlanması. Bunun için Malkara'mızın her mahallesindeki hemşehrilerimizin doğalgaz konforundan yararlandırabilmek için yeni etaplar ile ilgili planlama çalışmalarımızı başlattık. Doğalgaz yeni etaplarıyla ilgili çalışmalarımızı tamamladığımızda hemşehlerimizle paylaşacağız.

 

Şimdiden tüm hemşehrilerimize yaşanabilecek olumsuzluklardan dolayı gösterecekleri sabır ve anlayışları için teşekkür ediyorum. Şehrimizdeki alt yapı çalışmaları tamamlandığında tüm yollarımızı zaman kaybetmeden yenileyeceğiz. Hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diyerek düşüncelerini belirtti.

 

GAZDAŞ Trakya Proje Yapımı ve Kontrol Müdürü Olcay Gökkurt ve GAZDAŞ Trakya Proje Yöneticisi Gökhan Nogay ise Malkara Belediyesi ile birlikte çalışmalarını koordineli şekilde yürüttüklerini belirterek yapılan çalışmalarda kendilerine verilen desteklerden dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a teşekkürlerini ilettiler.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *