«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. Mersin’de Kaliteli Evden Eve Taşımacılık Hizmeti

Mersin’de Kaliteli Evden Eve Taşımacılık Hizmeti

Mersin’de Kaliteli Evden Eve Taşımacılık Hizmeti

Başarılı bir taşınma süreci yaşayabilmeniz için öncelikle çalışacağınız firmayı doğru belirlemeniz gerekmektedir. Merin Yiğit Nakliyat, Mersin’in evden eve nakliyat firması olarak belirlenen kalite standartlarımız ile işe özel çözümler üretir ve müşteri memnuniyeti kazanabilmek için kaliteli hizmetler verir. Evinizi taşımak istiyorsanız ancak taşınma sürecinden korkuyorsanız bizi arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Gerçekleştirdiğimiz planlı çalışmalar sayesinde bu işin aslında korktuğunuz gibi olmadığını da görebilirsiniz. Verdiğimiz ücretsiz keşif hizmeti ile size anlaşma sağlamadan önce net bir fiyat bilgisi verebiliriz. Eğer anlaşma sağlayabilirsek yapacağımız sözleşme ile haklarımız da karşılıklı olarak güven altına alınmış olacaktır.  Çalışacağınız firmayı seçmeden önce yetki belgelerinin kontrol edilmesi ve taşıma aşamasında eşyalarınızın sigortalanıp sigortalanmayacağının da konuşulması gerekmektedir. Mersin evden eve nakliye olarak çalışmalarımızı sizin düzeninize uygun olarak gerçekleştiririz. Her evin veya her iş yerinin kendine ait bir düzeni vardır ve biz çalışmalarımız esnasında bu düzeni dikkate alırız. Firmanızı seçerken eşyalarınızı düşünün ve doğru karar vermek için iyi araştırma yapın.

Özellikle kurumsal şirket taşıma hizmetlerinde de deneyim sahibi olan ekiplerimiz ile siz işinize devam ederken biz sizi yeni yerinize taşımış oluruz. Mersin Yiğit Ev ve Ofis Taşıma firması olarak eşyalarınızın sadece maddi hasar görmemesini değil aynı zamanda temiz ve lekesiz bir şekilde yeni yerine taşınmasını sağlarız. Şehirlerarası taşıma işlerinde de tam yetki belgesine sahip olan firmamız güvenilir uzun yol şoförleri ile kaliteli hizmetler vermektedir. Eşyalarınızı önce görür sonra işimizi planlar ve taşınma bütçesini bilginize sunarız. Yaptığımız keşif çalışması sayesinde taşınma günü herhangi bir eksiğimiz kalmaz ve işlerimiz istediğimiz gibi düzenli bir şekilde tamamlanır. Sorunsuz bir işlem için gerekli araç tipinin belirlenmesi, gerekli eleman sayısı ve malzemelerin temini bu şekilde yapılabilmektedir. Sunduğumuz randevulu sistem ile kesintisiz hizmetler sağlarız. Hizmetimizi ayağınıza getirir siz neredeyseniz biz oraya geliriz. Çalışma ve taşıma yetkilerimiz tam, kadrolarımız sigortalı ve kullandığımız araçlar da şirketimize aittir.

Kentsel dönüşüm işlerinin hızlanması nedeniyle gelen yoğun eşya depolama ihtiyaçlarını da en uygun şartlarda ve en ekonomik fiyatlarla veririz. Sertifikalı marangozlar ile verdiğimiz Mersin Eşya Depolama hizmetlerimiz ile büyük eşyalarınız gerektiği gibi sökülür, paketlenir, yeni yerine taşınır ve istediğiniz yerde yeniden monte edilerek kullanıma hazır hale getirilir. Paketlemeden ambalajlamaya, taşımadan yerleştirmeye kadar her aşamada kaliteli hizmetler sunarak müşteri memnuniyeti hedeflerimizi gerçeğe dönüştürürüz. Genel olarak verdiğimiz hizmetlerimiz;

  • Evden Eve Nakliye
  • Ofis Taşımacılığı
  • Eşya Depolama
  • Şehirler Arası Nakliye
  • Parça Eşya Taşıma
  • Asansörlü Taşımacılık
  • Asansör Kiralama

Mersin evden eve taşımacılık olarak sadece evinizin içinde değil, bina içerisinde de hasar oluşmasına izin vermeyiz. Anahtar teslimi olarak verdiğimiz hizmetler kapsamında beyaz eşyalarınızı da yerine takar ve çalışır hale getiririz. Elbiseleriniz için getireceğimiz askılı ürün kolileri ile gardırobunuzdan alınan giysileriniz koliye ve koliden de yeni dolabınıza kolayca aktarılacaktır. Sorunsuz ve kaliteli hizmetler verebilmek için gelişen teknolojilerden de gerektiği gibi yararlanırız. Haftanın 7 günü kesintisiz olarak verdiğimiz hizmetler ile evden eve nakliyat firmamızı 7/24 dilediğiniz vakit arayabilirsiniz. Eşyalarınızı garantili ve sigortalı olarak taşır ve işimizin her aşamasında sizin önceliklerinize önem veririz. Uzun yıllardır bu sektörde edindiğimiz tecrübeleri sorunsuz çalışma prensipleri ile birleştirir ve müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için kendimizi daima geliştiririz. Düzenli ve planlı çalışmalarımız sayesinde size yeni yerinizde gün içerisinde daha fazla zaman kalır. Eşyalarınıza karşı hassas tavırlar içerisinde çalışırken, ekibimize duyduğumuz güven ile hizmetlerimizi sürdürürüz. Mersin evden eve taşımacılık şirketi firmamız hakkında bilgi edinmek isterseniz önceki referanslarımıza, araçlarımıza, kadromuza ve sektördeki yerimize bakabilirsiniz.

Geniş araç filomuz arasından eşya yoğunluğunuza bakarak seçeceğimiz araç ile tek seferde taşınma hizmeti sunarız. Hassas ve titiz çalışmalarımız ile işin başında müşterilerimize güven verir ve işin sonunda da bu güveni boşa çıkartmamış oluruz. Mersin’de garantili evden eve nakliye firması olarak bizimle iletişime geçerek çalışma şartlarımız, ödeme sistemlerimiz ve performansımız hakkında bilgi edinebilirsiniz. Son dönemlerde özellikle yoğun ihtiyaç duyulan sektörler arasında yer alan taşıma işinde ruhsatsız ve belgesiz ekiplerle çalışmamaya özen göstermenizi tavsiye ediyoruz. Firmamız hakkında detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilir ya da bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0536 833 84 63

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *