«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. Meyve ve Sebzeler için Market Üniteleri

Meyve ve Sebzeler için Market Üniteleri

Meyve ve Sebzeler için Market Üniteleri

Marketler içerisinde meyve ve sebzeler için özel olarak market raf sistemleri kapsamında üniteler kullanılır. Bilindiği üzere mağazalar içerisinde kullanılan çeşitli raf sistemlerinin amacı aslında müşterilerin ilgisini ürün üzerine çekmek olarak görülür. Bu nedenle işletmeler içerisinde kullanım için tercih edilen her bir rafın ve söz konusu rafların dizayn edilme biçimleri aslında satışın da temel bir konusudur.

Tüketiciye Doğru Bir Şekilde Sunulan Üniteler

Meyve ve sebzeler için kullanılan rafların aslında ünite biçimlerinde kullanılır. Özellikle bu tarz kullanımın manavlar veya süpermarketler içerisindeki manav bölümünde olduğu dikkat çeker. Ürünlerin potansiyel müşterilerin odağını çekmek ve ürünlerin yeterli düzeyde teşhir edilip satılması için raf sistemlerinin kullanılması aslında market raf sisteminin de temel amacını yerine getirmesidir.

Meyve sebze ünitelerinin farklı özellikleri de kullanıcı firmalara oldukça fazla avantaj sağlar. Hijyen kurallarına uygun olarak üretilmesi teşhir edilen ürünler için uygundur. Dökme olarak doğrudan üniteye meyve ve sebzeler dökülebileceği gibi kasalar ile de yerleşim sağlanabilir. Bu aşamada sadece market içerisinde meyve ve sebzelerin nasıl durması gerektiğine karar vermeniz yeterlidir. Üniteler her kullanıma uygun şekilde tasarlanır.

Üniteler üzerinde yer alan ışıklandırma sistemi ise ürünleri daha albenili hale getirir. Market veya mağaza içerisinde göze çarpan ürünler sayesinde müşteri satışları olumlu yönde ilerler.

Oldukça uzun ömürlü olan bu üniteler, yüksek kalite standartları içerisinde üretilir. Böyle olduğu için da yıllarca kullanıma uygun bir ürün haline gelir. Sizler de “bir kere olsun, uzun ömürlü olsun” diyorsanız, Setraf raf hizmetlerinden mağazanız için meyve ve sebze ünitesi satın alabilir, kullanabilirsiniz. Tamamen sizlerin istediği renk seçeneklerine göre üretimi yapılır. Her mağaza konsepti için oldukça uyumlu olan bu üniteler bir o kadar da kullanışlıdır.

Setraf, söz konusu market rafları alanında uzman bir firma olarak karşımıza çıkar. Meyve ve sebzeler için kullanılan bu raf ya da üniteler genellikle metal malzemeden üretilir ve farklı renk seçenekleriyle kullanıma uygun hale getirilir. Sizlerin vermiş olduğu ölçüler bazında mağazanız için en uygun büyüklükteki meyve ve sebze ünitesi seçilir ve kullanıma hazır hale getirilir.

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *