«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. Nazilli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Nazilli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Nazilli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Cumhuriyet’in 99’uncu yıl dönümü kapsamında kutlamalar, Nazilli Kaymakamlığında başladı. Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy makamında tebrikleri kabul etti. Törene protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri katıldı.

Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy makamında tebrikleri kabul etmesinin ardından kutlamlar, Nazilli Şehir Stadyumu’nda devam etti.

Şehir Stadyumu’nda gerçekleşen gösterilere; Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Sümer Deniz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Doğa Koleji, Nazilli Mesleki ve Anadolu Lisesi, Nazilli Atatürk Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Lisesi, 50. Yıl Ticaret Meslek Lisesi, Fen Lisesi, Dört Renk Okulları, Özel Sınav Lisesi, Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi, Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Menderes Anadolu Lisesi, Nahit Menteşe Ortaokulu, Şehit Mehmet Dinek Ortaokulu, Orhangazi Ortaokulu, Turan Ortaokulu, Şehitler Ortaokulu, Beş Eylül Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Fatih Ortaokulu, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ve Mehmed Sofuoğlu Ortaokulu katıldı.

Törende öğrenciler, günün anlam ve önemine ilişkin şiirlerini okudu. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Nazilli Belediyesi Mehter Takımı, Halk Eğitim Merkezi Folklör grubu, dans gösterilerini sergiledi.

Protokol, okullar ve izleyicilerin katıldığı yürüyüş, İstasyon Meydanı Atatürk heykelinde son buldu.

Kutlamalar, saat 19:00’da Nazilli Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilecek fener alayı ve havai fişek gösterisi ile devam edecek.

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *