«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Nevşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri Denetimlerini Sürdürüyor

Nevşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri Denetimlerini Sürdürüyor

nevsehir-belediyesi-zabita-ekipleri-denetimlerini-surduruyor.jpg

Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda satışı yapılan işletmelerdeki denetimler aralıksız devam ediyor.

 

Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün 08.12.2022 tarihinde yapılan planlı denetimlerde gıda satışı yapan işletme ziyaret edilerek denetlendi.

 

Denetimlerde, Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün görev alanında yer alan son kullanma tarihi, kasa-reyon fiyat uyuşmazlığı, ekmek gramajı ile fiyat etiketi yönetmeliği hükümleri çerçevesinde kontroller yapıldı.

 

 Yapılan denetimlerde, kusuru görülen işletmelere  idari ve cezai işlemler uygulanırken, kasa-reyon fiyatlarındaki uyumsuzluk ile satışı yapılan ürünlerde fiyat etiketi bulundurmadıkları belirlenen işletmelere ise tutanak tanzim edilerek Nevşehir Ticaret İl Müdürlüğü'ne bildirildi.

 

Bu konudaki gerekli  işlemlerin Nevşehir Ticaret İl Müdürlüğü tarafından  yapılacağı ifade edilirken gıda satışı yapılan işletmelerindeki denetim çalışmalarının, aralıksız ve  planlı şekilde devam edeceği, vatandaşlarımızın haklarının korunacağı ve mağdur edilmesine müsaade edilmeyeceği belirtildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *