«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Nevşehir Belediyespor, Hafta Sonu Oynayacağı Elazığspor Maçı İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Nevşehir Belediyespor, Hafta Sonu Oynayacağı Elazığspor Maçı İçin Hazırlıklarını Tamamladı

nevsehir-belediyespor-hafta-sonu-oynayacagi-elazigspor-maci-icin-hazirliklarini-tamamladi.jpg

TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, ligin 27. haftasında oynayacağı Elazığspor müsabakası için hazırlıklarını tamamladı.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, 8 Nisan Cumartesi günü Gazi Stadı’nda Elazığspor ile karşılaşacak. Nevşehir Belediyespor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak olan müsabaka saat 15.00’te başlayacak. Müsabaka öncesinde, kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor 44 puanla 6. sırada yer alırken rakibi Elazığspor ise 30 puanla 11. sırada bulunuyor. Maç öncesi hafta boyunca hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Nevşehir Belediyespor’da, Ali Kuçik, Özgür Can Özcan ve Rahmi Can Karadaş sarı kart cezaları, Kerem Can Akyüz ise sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Elazığspor müsabakasını kazanarak çıkışını sürdürmek isteyen Nevşehir Belediyespor’da, Teknik Direktör Yusuf Tokuş, futbolcularından galibiyet bekliyor. Hafta içi sürekli olarak iddialarını sürdürmek için bu maçtan alınacak olan üç puanının önemine vurgu yapan Tokuş, oyuncularından sahada 90 dakika mücadelelerini sürmelerini istedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *