«
  1. Anasayfa
  2. Magazin
  3. otoplus Adana'daki merkezinde araba satışına başladı

otoplus Adana'daki merkezinde araba satışına başladı

otoplus-adanadaki-merkezinde-araba-satisina-basladi.jpg

İkinci el araba alım satımında hızlı ve güvenilir bir iş ortağı olmayı hedefleyen otoplus, fiziksel araba satış ağını genişletmeye devam ediyor. İstanbul, İzmir ve Ankara alım satım merkezlerinin ardından şimdi de Adana’da ikinci el araba alımı ve ekspertizinin yanı sıra araba satışına da fiziksel merkezi ile başlıyor.

Alım noktaları da dahil olmak üzere Türkiye’deki 34 ilde toplamda 66 noktada faaliyet gösteren otoplus, araba alım satımına dair tüm hizmetleri tek bir çatı altında toplayarak müşteri deneyimine odaklanıyor.

letgo’nun araba kategorisindeki tüketici ihtiyaçlarına kalıcı ve kökten çözüm bulmak amacıyla hayata geçirdiği otoplus, hizmet ağını güçlendirmeye ve genişletmeye devam ediyor. Alım noktaları da dahil olmak üzere Türkiye genelindeki hizmet noktalarını 66’ya çıkaran otoplus; İstanbul, İzmir ve Ankara merkezlerinin ardından Adana’nın Seyhan ilçesinde, Yeşiloba, 46120 Sk. No:7/A adresinde yer alan merkezinde ikinci el araba alımı ve ekspertizinin yanı sıra araba satışına da başladı.  

Adana ve çevre illerde ikinci el araba almak isteyen herkesin artık gönül rahatlığıyla otoplus’a gelebileceklerini ve karşılarında kurumsal bir muhatap bulabileceklerini belirten letgo Araba Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdürü Tuluy Noyan, “İkinci el araba dendiğinde akla en çok gelen ve tercih edilen çözüm ortağı olmak için Türkiye genelinde büyümeye hız kesmeden devam ediyoruz. Bu süreçte otoplus olarak önceliğimiz; müşterilerimizle bir araya gelebildiğimiz, onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlayabildiğimiz bir iş modelini sürdürebilmek. Bu nedenle fiziksel varlığımızın da oldukça önemli bir yeri olduğuna inanıyor, Türkiye genelinde müşterilerimizle buluşabileceğimiz daha çok noktayı faaliyete almak için çalışmalarımızı büyük bir özveri ile sürdürüyoruz. Diğer taraftan, Adana gibi potansiyeli yüksek bir ilde artık araba satımı sürecinde de müştelerimize ulaşacak ve onlara hizmet verecek olmak bizi çok mutlu ediyor. İlerleyen dönemde daha çok insanı daha çok şehirde otoplus’ın hizmetleriyle fiziksel olarak da buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. 

otoplus’ta alım ve satım süreci nasıl oluyor?

Müşteriler otoplus web sitesinden veya letgo uygulamasından yüzlerce ikinci el arabayı detaylı fotoğraflar yardımıyla inceleyebiliyor ya da randevu alarak istedikleri ikinci el arabayı araç satımı yapan otoplus merkezlerinde uzman danışmanlar ve TSE onaylı ekspertiz raporları eşliğinde detaylı bir şekilde görebiliyorlar. Sunulan 12 ay/20 bin km garanti sayesinde alıcılar alım sonrasında yaşanabilecek sorunlar için de güvence altına alınıyor. Ayrıca alıcılar dilerlerse 20 gün ve 500 km kullanım içerisinde koşulsuz iade imkânından da faydalanabiliyorlar. Şeffaf bir şekilde ilerleyen süreç boyunca müşteriler sürpriz bir masrafla karşılaşmıyor, arabanın TSE onaylı ekspertizi, 1 yıl garantisi ve noter masrafları otoplus tarafından karşılanıyor.

Arabasını satmak isteyen müşteriler ise öncesinde .otoplus web sitesinden veya letgo uygulamasından araba bilgilerini girip ücretsiz ön fiyat teklifi alıyor ve dilediği otoplus merkezinden ekspertiz randevusunu oluşturuyor. Profesyonel eksperler tarafından gerçekleştirilen ücretsiz ekspertiz sonrasında, arabaya son ve değerinde fiyat teklifi sunuluyor. Eğer müşteri için teklif uygunsa noter işlemlerine geçiliyor ve ödeme anında nakit olarak araba sahibinin hesabına yapılıyor. Bu imkânların yanı sıra hem alım hem satım sürecinde, otoplus’ın çözüm ortaklarıyla birlikte sağladığı kapsamlı garanti, sigorta ve finansman gibi değer yaratan hizmetlerle müşterilerin tüm ihtiyaçlarına tek bir noktadan cevap veriliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *