«
  1. Anasayfa
  2. Eğitim
  3. Özet Bilgi Uygulaması Bitely, İstanbul’da Tanıtıldı

Özet Bilgi Uygulaması Bitely, İstanbul’da Tanıtıldı

Özet Bilgi Uygulaması Bitely, İstanbul'da Tanıtıldı

Öğrenme yolculuğundaki yeni arkadaşın” sloganı ile yola çıkan ve kullanıcılarının ilgi alanlarına yönelik bilgiye ulaşabilecekleri yapay zekâ destekli bir e-öğrenme platformu olan Bitely, İstanbul’da tanıtıldı.

Günde sadece 10 dakika ayırarak yeni bilgiler öğrenebileceğiniz uygulamanın kurucusu Burak Volkan Coşkun, azalan dikkat sürelerine dikkat çekerek sesli kitap ve özet bilginin günümüzde çok önemli olduğunu vurguladı.

Özet Bilgi Uygulaması Bitely, İstanbul'da Tanıtıldı
Özet Bilgi Uygulaması Bitely, İstanbul’da Tanıtıldı

Teknolojiden iş ve kariyere, liderlik ve girişimcilikten biyografiye, tarihten ebeveynliğe, ekonomi ve finanstan doğa ve bilime, felsefeden psikolojiye, pazarlamadan siyasete ve kişisel gelişime kadar çok çeşitli ilgi alanlarına yönelik kategori seçenekleri sunan Bitely, kitap okuma alışkanlığı kazanmak isteyen ancak bunun için yeterli vakti olmadığını düşünenlere de hitap ediyor.

Bitely’nin kurucusu Burak Volkan Coşkun; “ Bu uygulama sayesinde işe giderken veya eve dönerken, hatta spor yaparken bile sesli kitap dinleyebilirsiniz. Sesli roman özetleri ve kitap özetleri sayesinde zamandan tasarruf ettirmesi, zamanla yarışan günümüz insanı için çok büyük bir avantaj sağlıyor” diyor.

Bitely, 2000’den fazla içerikle kullanıma başladı

Ücretsiz ve abonelikli kullanım seçeneği sunan uygulama, sadece kitapları değil sevdiğiniz programların özetlerine ulaşmanıza da olanak sağlayacak. Bir videonun en önemli noktaları, ana fikri, temel ipuçları ve ana hatlarını özet bilgi olarak kullanıcıları ile paylaşan Bitely ile ilgili olarak uygulama sahibi, “Geleceğin kültürel sosyal medya platformu” ifadesini kullandı.

Bir sesli kitap uygulamasından daha fazlası olarak, insanlar burada birbirlerinin ilgi alanlarını, okudukları kitapları görebilecek, sosyalleşebilecek. Bunun, daha fazla sesli kitap dinlemeye ve kişisel gelişime katkı sağlamasını umuyoruz” diyen Burak Volkan Coşkun, Bitely ile 2024 yılı sonunda milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *