«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. PaybyMe'nin sahalara geri dönüşü Pionr rehberliğinde gerçekleşiyor

PaybyMe'nin sahalara geri dönüşü Pionr rehberliğinde gerçekleşiyor

paybymenin-sahalara-geri-donusu-pionr-rehberliginde-gerceklesiyor.jpg

Finansal teknoloji girişimleri kuran, mevcut girişimleri geliştiren ve büyümeleri için gerekli stratejilerle aktif olarak güçlendiren girişim kurucu teknoloji şirketi Pionr, 11 yıllık tecrübesi ve güçlenen kadrosuyla sektöre iddialı bir geri dönüş yapan PaybyMe’nin stratejik dönüşümüne rehberlik ediyor.

Pionr, ‘Girişim Kurma Kanvası’ olarak nitelendirdiği bir modelle “Strateji, Ürün Geliştirme, Teknoloji Yönetimi, Pazarlama İletişimi, İnsan Kaynakları, Operasyon Yönetimi ve Büyüme Yönetimi” olmak üzere 7 farklı başlıkta PaybyMe’ye yol haritası sunuyor. 

Finansal kuruluşlara fintek kurma, büyütme ve sürdürme konularında uçtan uca destek sağlayan Pionr, mevcut deneyim ve yeteneklerini diğer fintekleri dönüştürmek, ileri taşımak ve onları daha kıvrak hale getirmek için kullanıyor. Şirket, serbest çalışanlardan büyük işletmelere ve bankalara kadar geniş bir yelpazeye hitap eden çözümleriyle finansal süreçleri kolaylaştırıyor, aynı zamanda işletmelerin bilinçli kararlar almalarına ve geleneksel sistemlerde karşılaşılan zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı oluyor.

Stratejilerin belirlenmesinden faaliyete geçme aşamasına kadar yalnızca 100 gün içinde bir fintek girişimini hayata geçirerek adeta ekosistemde bir devrim gerçekleştiren Pionr, ‘Girişim Kurma Kanvası’ olarak nitelendirdiği bir modelle ‘Strateji, Ürün Geliştirme, Teknoloji Yönetimi, Pazarlama İletişimi, İnsan Kaynakları, Operasyon Yönetimi ve Büyüme Yönetimi’ olmak üzere 7 farklı başlıkta girişimcilere bir yol haritası sunuyor. Kendi içinde 29 farklı görevi barındıran bu kanvas, adım adım neyin, nasıl yapılacağını gösteriyor.

PaybyMe’den güçlü geri dönüş

Yeni fintek girişimlerini hızla ve etkili şekilde kurmak isteyen tüm girişimlere rehberlik eden Pionr, son olarak yenilikçi ve entegre bir ödeme ekosistemine dönüşümünü tamamlamak amacıyla yatırımlarını hızlandıran PaybyMe’ye danışmanlık hizmeti vermeye başladı. 

Mobil ödeme alanında daha önce Türkiye’de devrim yaratmış ürünler geliştiren PaybyMe, 11 yıllık sektör tecrübesi doğrultusunda, yeni vizyonu ve güçlenen kadrosuyla sektöre iddialı bir geri dönüş yaparken Pionr’un danışmanlık desteğini de arkasına aldı. Pionr, elindeki teknolojiler ve daha önce kurduğu tüm fintek şirketlerinden elde ettiği geniş deneyimle PaybyMe’nin yeni dönemin ihtiyaçlarına ve trendlerine göre yeniden organize olmasını sağlayacak. 

Pionr Kurucusu Yakup Sezer, finansal teknolojiler alanında çığır açan çözümlerle işletmelere değer kattıklarını belirterek, “Girişim Kurma Kanvası diye nitelediğimiz modelin her bir adımı, geçmişteki deneyimlerden elde edilen değerli bilgilerle destekleniyor. Bu sayede, kendi içinde kapsamlı bir global bilgi birikimini ortaya koyarak, yeni fintek girişimlerini hızla ve etkili bir şekilde kurmak isteyen herkese rehberlik ediyor, işini ileri taşımak ve dönüştürmek isteyen firmalara da danışmanlık hizmeti veriyoruz” diye konuştu. 

PaybyMe üzerinde yaptıkları ilk değerlendirmede şirketin mevcut yeteneklerinin yeni dönemin ihtiyaçlarına ve trendlerine göre yeniden düzenlenmesi gereğini tespit ettiklerini vurgulayan Sezer, “PaybyMe ile hayata geçirdiğimiz iş birliği kapsamında, şirketin iş modelini güçlendireceğiz ve sektördeki en başarılı oyunculardan biri haline gelmesine destek vereceğiz” dedi.

Farklı ödeme çözümleri de sunacak

2023 yılında gerçekleşen satın almanın ardından yeniden yapılanmaya giden PaybyMe’nin güçlü bir geri dönüşe imza attığını söyleyen PaybyMe Genel Müdürü Eren Deyiş de “Ödeme sistemleri sektöründe 2013 yılından bu yana devam eden varlığımızı, yeni vizyonumuz ve güçlü kadromuzla devam ettiriyoruz. Ödemeler dünyası, birçok farklı ihtiyacın olduğu bir dünya. Sadece sanal POS ve benzeri ürünlerimizle değil; dijital, hibrid ve fiziksel ödeme çözümlerimizle müşterilerimiz ve ortaklarımız için katma değer yaratmayı sürdüreceğiz. E-para hizmetlerinden dijital finans ve para transfer platformlarına, solo iş operasyonlarından güçlü bir fintek ekosistemi yaratmaya kadar üç ana başlık altında yenilikçi adımlar atacağız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *