«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. PizzaLazza 100’üncü restoranını İstanbul Kocamustafapaşa’da açtı

PizzaLazza 100’üncü restoranını İstanbul Kocamustafapaşa’da açtı

PizzaLazza 100'üncü restoranını İstanbul Kocamustafapaşa’da açtı

Türkiye’nin dinamik yerli pizza markası PizzaLazza, aktif Franchising stratejisiyle 2022 yılında sektörünün en hızlı büyüyen pizza markası olma özelliği taşıyor. 2022 4 farklı ilde 32 restoran açılışı gerçekleştiren PizzaLazza, 100üncü restoranını İstanbul Kocamustafapaşa’da açtı. PizzaLazza restoranlarının yüzde 85’i Franchising modeliyle işletiliyor.

Tekstil, sağlık, perakende ve hızlı servis restoranlar alanlarındaki yatırımlarıyla 70 binden fazla kişiye istihdam sağlayan Turgut Aydın Holding bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin dinamik yerli pizza markası PizzaLazza, İstanbul Kocamustafapaşa’da açtığı restoranı ile 100 restorana ulaştı. PizzaLazza’nın bandolu açılış etkinliği semt sakinlerinin yoğun ilgisini çekti. PizzaLazza restoran açılışını farklı etkinliklerin yanı sıra, pizza severlere yönelik açılışa özel indirim fırsatlarıyla kutladı.

PizzaLazza, aktif Franchise stratejisiyle dinamik bir büyüme ivmesi sergiliyor. 2022 yılında 4 farklı ilde 32 restoran açılışı gerçekleştiren PizzaLazza, sektörünün en hızlı büyüyen pizza markası olma özelliği taşıyor.

8 ilde 100 restoranla Türkiye’nin en yüksek penetrasyona sahip yerli zincir pizza markası olma başarısı gösteren PizzaLazza’nın restoranlarının yüzde 85’i Franchising modeliyle işletiliyor.

Markanın 100üncü restorana ulaşmasından duyduğu heyecanı dile getiren PizzaLazza ve Saloon Burger CEO’su Esra Kıvrak, “100üncü restoranımız, Türkiye’nin hızlı servis restoranlar içerisinde hızlı büyüme kaydeden pizza mutfağının dinamik yerli pizza markası PizzaLazza’nın lezzet ve başarı öyküsünde önemli bir kilometre taşı olma özelliği taşıyor. 2022 yılında sektörümüzün en hızlı büyüyen pizza markası olduk. Bu başarıyı, iş ortaklarımızın özenli misafirperverliği, yönetim merkezimizdeki çalışma arkadaşlarımın profesyonel birikimleri ve işlerine olan tutkusu, Turgut Aydın Holding’in markamıza ve ülkemizin potansiyeline inancıyla elde ettik ve geliştiriyoruz. Özellikle 2022 yılında çok büyük atılım içerisine girdik ve 4 farklı ilde 32 restoran açılışı gerçekleştirdik. Bulunduğumuz illerde en büyük yerli pizza markası olma kararlılığımızla hareket ediyoruz. 2022 yılı sonuna dek PizzaLazza markamızla 105’i Franchise olmak üzere 125 restorana ulaşmayı, 2023 yılında ise bu rakamlara ek olarak, 40 Franchise restoran daha açmayı hedefliyoruz” dedi.

Esra Kıvrak sözlerine şöyle devam etti: “PizzaLazza’nın güçlü büyüme performansını, aktif franchising stratejimizle pekiştiriyoruz. Restoranlarımızın yüzde 85’i, franshising yöntemiyle, girişimci ruhu iş ortaklarımız tarafından işletiliyor. Markamızın başarısında büyük paya sahip iş ortaklarımızın yarıya yakınını kadın girişimcilerin oluşturması bizler için ayrı bir gurur vesilesidir.”

PizzaLazza’nın 100 restoranla 8 farklı ilde hizmet verdiğini belirten Esra Kıvrak, “Pizza, günün her saatinde evde, iş yerinde ya da restoranda tüketime uygun, Türk damak tadına hitap eden bir ürün. Tüketicilerimize pizzalarımızın yanı sıra, bize özgü Lazzalarımız, Hogi sandviçlerimiz, dürümlerimiz ve diğer lezzetlerimizle, restoranlarımızın keyifli ortamında ya da evlerinde, iş yerlerinde afiyetle yiyebilecekleri, öğle ve akşam öğünlerinin yanı sıra kahvaltıya da uygun farklı alternatifler sunuyoruz. Tüketicilerimizin markamızda olan ilgisi heyecanımızı ve daha iyisini yapma azmimizi körüklüyor” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *