«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. “PSMLoves2Dance" ile Elektronik Müziğin Enleri Yeniden Zorlu PSM'de!

“PSMLoves2Dance" ile Elektronik Müziğin Enleri Yeniden Zorlu PSM'de!

psmloves2dance-ile-elektronik-muzigin-enleri-yeniden-zorlu-psmde.jpg

Zorlu PSM, 10.sezonunu yeni serisiyle kutlamaya devam ediyor. Elektronik müziğin enlerini Zorlu PSM sahnelerine taşıyacak “PSMLoves2Dance” serisi müzikseverleri görsel ve işitsel bir şova davet ediyor. Dünyaca ünlü isimler “PSMLoves2Dance” ile Zorlu PSM’yi elektronik müziğin katmanlı melodileriyle dansın, görsel şovların ve eşsiz bir müzikal deneyimin merkezi haline getirecek.

Zorlu PSM’nin yeni serisi PSMLoves2Dance serisi için duyurulan ilk isimler ise; Techno müziğin sevilen isimlerinden Janus Rasmussen (Kiasmos) 3 Şubat’ta %100 Studio’da ‘PSMLoves2Dance’ serisinin açılışına imza atacak. Progresif sesleri elektronik müzikle birleştirirken, deneysel üretimlerini görsel şovlarla birleştiren Thylacine ise 10 Haziran’da sahne almaya hazırlanıyor.

JANUS RASMUSSEN (KIASMOS) DJ SET // 3 ŞUBAT // %100 STUDIO // 21.30 

Rejkavik’in atmosferik ritimlerini dinleyenleriyle buluşturan, “Blurred” ve “Looped” parçalarıyla milyonlarca kez dinlenerek İskandinav Müzik Konseyi Ödülü”ne aday gösterildiği ilk albümü “Vín” ile dinleyenlerine hem dans ritimlerini hem de İskandinavya’nın mistik karanlığını sunan Kiasmos ikilisinden Janus Rasmussen “PSMLoves2Dance” serisi kapsamında Zorlu PSM’ye geliyor. Rasmussen’e Almanya’nın distopik ‘Kara Orman’ atmosferinden ilham alarak rüya gibi bir techno müziğin güçlü havasını bir araya getiren genç prodüktör Fejká eşlik edecek. Konser 3 Şubat saat 21.30’da Zorlu PSM %100 Studio’da dinleyicilerle buluşacak.

Kapı Açılış: 20.30

Etkinlik: 21.30

Bilet Fiyatları:

Ön Satış 1. Dönem: ₺297,00

THYLACINE // 10 HAZİRAN // %100 STUDIO // 21.30 

Progresif sesleri elektronik müzikle korkusuzca birleştiren, deneysel üretimleriyle bizleri duygular arasında yolculuklara sürükleyen Fransız prodüktör Thylacine, %100 Studio’da sahne almaya hazırlanıyor. Trans-Sibirya demiryolundaki yolculuğu sırasında bestelediği üretimlerinin yer aldığı ilk albümü “Transsiberian” ile duyuran Thylacine, elektronik müzik sahnesinde yarattığı sihri “PSMLoves2Dance” kapsamında dinleyicileriyle buluşturacak. “Anatolia”, “Olatu” ve “War Dance” gibi üretimlerinde görsel ve işitsel dünyayı bir araya getiren DJ, 10 Haziran 2023 akşamı 21.30’da %100 Studio’da unutulmaz bir gece yaşatacak.

Kapı Açılış: 20.30

Etkinlik: 21.30

Bilet Fiyatları:

Avantajlı 1. Dönem: ₺275,00

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *