«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Rent Go, Antalya’da Turizm Sektörüyle Buluştu

Rent Go, Antalya’da Turizm Sektörüyle Buluştu

Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesine verdiği önemle yılın en iyi araç kiralama şirketi seçilen Rent Go, 27-28 Ekim 2022 tarihleri arasında Antalya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Antalya Turizm Fuarına katıldı. Ulusal-uluslararası tur operatörleri, seyahat acenteleri, konaklama sektörü markaları, havayolları, ulaşım firmaları, etkinlik firmaları, ulusal-uluslararası turizm destinasyonları, bilişim teknolojileri, hizmet ve finans sektörü katılım sağladığı fuarı, 10 binden fazla turizm profesyoneli ziyaret etti.

Bir Tunalar Topluluğu markası olan Rent Go, fuara Tunalar topluluğu bünyesindeki Tzx Travel ve Double Tree by Hilton Trabzon Oteli ile birlikte katılım sağladı.

Rent Go Türkiye Satış Müdürü Bülent Yüksel, Antalya Turizm Fuarına katılımları ile ilgili şu bilgileri verdi;

‘’Ülkemiz, turizm bakımından dünyanın en önemli cazibe merkezleri arasında yer alıyor. Turizm, istihdam, döviz girdisi ve gelir etkisinin artması gibi birçok ekonomik gelişmeye katkıda bulunan en önemli sektörlerden biridir. Turizm sektöründe yaşanan gelişmeler, kartopu etkisi yaratarak birçok sektöre yansıyor. Dolayısıyla, bu sektörün gelişimi için yapılacak faaliyetlerde hepimize önemli görevler düşüyor. Turizm endüstrisine katma değer sunan Antalya Turizm Fuarı’nda yer almaktan, turizm profesyonelleri ile markamıza gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldık” dedi.

Araç kiralama hizmetinin, turizmin çok önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Bülent Yüksel “Özellikle yabancı turistlerin tatil deneyimlerinde önemli bir role sahip olan araç kiralama, misafirlerimizin ülkemize ayak bastıktan sonra aldıkları ilk hizmetler arasında yer alıyor. Türkiye topraklarında doğmuş, yüzde 100 yerli sermayeli bir marka olarak, yerli ve yabancı misafirlerimizin, araç kiralamada en iyi deneyimi yaşamaları için, hizmet kalitemizi ve müşteri memnuniyetini daima birinci sırada tutuyoruz. Yüzde 98 müşteri memnuniyeti oranımız ile, en fazla tercih edilen ilk 3 araç kiralama şirketinden biri konumundayız’’ dedi.

Rent Go, Antalya’da Turizm Sektörüyle Buluştu yazısı ilk önce Gezi Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *