«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. Sakarya’dan amatör spora 700 bin liralık destek

Sakarya’dan amatör spora 700 bin liralık destek

Sakarya'dan amatör spora 700 bin liralık destek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu arasında protokol imzalandı.

Afet Koordinasyon Merkezi’nde Başkan Ekrem Yüce’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende; Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Selçuk Kurt, Meclis Üyesi Behlül Bayrak, ASKF yönetin kurulu üyeleri, Büyükşehir bürokratları, spor insanları ve basın mensupları yer aldı.

Protokol kapsamında amatör spora sağlanacak 600 bin liralık destek, Başkan Ekrem Yüce’nin 100 bin lira daha artırmasıyla 700 bin liraya çıkarıldı.

Başkan Yüce, törende yaptığı konuşmada, “Sakaryamızın adını her alanda duyuruyoruz. Şehrimiz yatırım ve projelerle ülkemizde örnek teşkil etmeye devam etmektedir. Bizim için bu alanların kıymetlilerinden biri de spordur. Sporun ve sporcunun her zaman en büyük destekçisiyiz.” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehre spor anlamında değer kattığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, “ Şehri spor kimliğine büründüren çok önemli gelişmelere öncülük ediyor. Bu vesile ile Başkanımız Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba ise Başkan Yüce’nin bir süre önce kendilerine destek sözü verdiğini hatırlatarak, “Bugün ise hep birlikte bu protokolü imzalamanın mutluluğu içerisindeyiz. Sayın başkanımızın spora ve sporcuya verdiği destek artık sınırların ötesine taşmaktadır. Kulüplerimiz ve sporcularımız adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *