«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Samsung’dan gençlere özel aksesuar fırsatları

Samsung’dan gençlere özel aksesuar fırsatları

samsungdan-genclere-ozel-aksesuar-firsatlari.jpg

Üst düzey akıllı telefon performansıyla göz dolduran Galaxy A Serisi’nin seçili akıllı telefon modellerinden alanlar ise Galaxy Buds FE’ye indirimli fiyattan sahip olma fırsatını yakalayabilecek.

Samsung, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle gençlere yönelik kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Galaxy Serilerinden çeşitli akıllı telefon modelleri, indirimli Galaxy Buds FE veya Galaxy Fit3 akıllı bileklik fırsatlarıyla sunuluyor. Samsung’un Gençlik Kampanyası 20-27 Mayıs tarihleri arasında shop.samsung.com.tr’de geçerli olacak. 

Galaxy Buds FE ile sıradışı müzik, Galaxy Fit3 ile aktif yaşam keyfi! 

Samsung’un en son yapay zeka özellikleriyle donatılmış güçlü akıllı telefon deneyimini yaşatmak isteyen gençler, Galaxy S23 Ultra’nın vadettiği güçlü performansı gelişmiş bağlantı özellikleriyle daha da ileriye taşıyan Galaxy Fit 3 akıllı bilekliğe, tavsiye edilen satış fiyatı 2899 TL yerine yalnızca 499 TL’den sahip olabilecek. Galaxy AI’ın fotoğraf ve video düzenleme gibi birçok Galaxy AI özellikleriyle performansı sınıf atlayan dinamik ve güçlü Galaxy S23 Ultra, genç kullanıcıların her anına eşlik edecek. Galaxy Fit3 akıllı bileklik ise zindelik özellikleri ve egzersiz takibi seçenekleriyle gençlerin gün boyu spor yardımcısı olacak. Akıllı bileklik, Galaxy S23 Ultra’nın şık tasarımına uyum sağlayarak genç kullanıcıların yakın eşlikçisi olacak. 

Samsung’un Gençlik Kampanyası kapsamında Galaxy S23 Serisi’nin akıllı telefon deneyimine seviye atlatan, Galaxy AI özelliklerine sahip diğer amiral gemisi telefonlarından Galaxy S23 ve Galaxy S23FE’yi tercih eden tüketiciler ise tavsiye edilen satış fiyatı 2899 TL olan Galaxy Fit3 akıllı bilekliği yalnızca 999 TL’ye indirimli olarak satın alınabilecek. 

Galaxy A Serisi’ne Galaxy Buds FE’nin sürükleyici ses özellikleri eşlik edecek

Yüksek kalitede fotoğrafçılık, güçlü performans, uyumlu bağlantı ve Knox Vault ile güvenliği sıradışı bir formda sunan Galaxy A Serisi’nin yepyeni üyeleri Galaxy A55 5G ile Galaxy A35 5G*, bütçe dostu hediyeler arayan genç tüketiciler için uygun seçenekler olacak. Samsung’un Gençlik Kampanyası kapsamında Galaxy A Serisi’nden Galaxy A55 5G veya Galaxy A35 5G’yi tercih eden tüketiciler, Galaxy Buds kulaklıkların Güçlü Bas ve Aktif Gürültü Engelleme gibi en sevilen sürükleyici ses özelliklerini akıllı bağlantı ve 30 saatlik uzun çalma süresiyle sunan ve tavsiye edilen satış fiyatı 2399 TL olan Galaxy Buds FE’ye yalnızca 799 TL’ye sahip olabilecek. 

20-27 Mayıs tarihleri arasında geçerli Samsung Gençlik Kampanyası hakkında daha fazla bilgiye ve kampanya koşullarının ayrıntılarına shop.samsung ulaşılabilir. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *