«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Team Paribu sporcuları birbirlerine kendi branşlarında “Hodri Meydan” diyor

Team Paribu sporcuları birbirlerine kendi branşlarında “Hodri Meydan” diyor

team-paribu-sporculari-birbirlerine-kendi-branslarinda-hodri-meydan-diyor.jpg

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu, sporun yarınını desteklemek için kurduğu Team Paribu çatısı altında yeni projelere imza atıyor. Farklı spor dallarında Türkiye’yi başarıyla temsil eden Team Paribu üyelerinin birbirine meydan okudukları “Hodri Meydan” projesinde ilk karşılaşma millî cimnastikçi Ahmet Önder ve millî modern pentatlet İlke Özyüksel arasında gerçekleşti. 

 

Millî sporcuları desteklemek ve geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan Team Paribu, bu doğrultuda projelerini sürdürüyor. Team Paribu çatısı altında gerçekleşen son proje “Hodri Meydan” ise izleyicilere eğlenceli bir içerik sunuyor: Farklı spor dallarında Türkiye’yi başarıyla temsil eden Team Paribu sporcuları, birbirlerinin branşında sahaya çıkıyor ve sıra dışı bir meydan okumaya imza atıyor. Sporcuların kendi branşları dışında sporları deneyimlediği Hodri Meydan’ın ilk videosu yayınlandı. 

 

İlk bölümde millî cimnastikçi Ahmet Önder, millî modern pentatlet İlke Özyüksel ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Ahmet Önder, İlke Özyüksel’e amut takla, halka aletinde mum duruşu ve denge aletinde tam tur dönüş görevlerini; İlke Özyüksel ise Ahmet Önder’e yüksek nabızda atış, eskrim ve angard pozisyonunda düşen eldiveni yakalama görevlerini verdi. Team Paribu üyelerinin birbirlerinin branşında gösterdiği performansı izlemek için Paribu YouTube kanalını ziyaret edebilirsiniz.  

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *