«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Teknik Direktör Korkmaz: ”Hakemden memnun değilim”

Teknik Direktör Korkmaz: ”Hakemden memnun değilim”

Teknik Direktör Korkmaz: ''Hakemden memnun değilim''

Korkmaz, 1-1 sona eren maçın ardından yaptığı açıklamada, zor bir deplasmanda mücadele edeceklerinin bilincinde olduklarını söyledi.

İlk yarıda istediklerini yaptıklarını aktaran Korkmaz, ”Rakibimizin ya ceza sahasından şutlarla veya duran toplarla pozisyon alacağını düşünüyorduk. İlk yarıda düşündüğümüz oyunu oynadık, golü de bulduk. İkinci yarı oyunun ortalarında bir baskı gördük. Gol yedikten sonra yüzde 100 golü kaçırdık. Bir pozisyon hatası yaptık. Maç berabere bitti. Kazanmamız gereken maçtı.” dedi.

Korkmaz, maçın hakemi konusundaki düşüncelerini ise şöyle aktardı:

”Hakemden memnun değilim. Bunun için ceza yiyeceksem de sorun değil. Memnun olurken ceza yemiyorsunuz, memnun değilim dediğinizde ceza yiyorsunuz, bunu da anlamış değilim. Geçen hafta gözlemci soyunma odasına kadar geldi. Burada yapılan olaydan sonra gözlemci de ortada yok. Ben o kadar futbol oynadım, antrenörlük, teknik direktörlük yaptım. Eğer annemle ilgili bir derdi varsa Yunanlı stoperin mezarda. Bunu ben unutmayacağım. Saha içindeki faul olmayanlara Bandırma lehine faul verdi. Bizim faul olanlara vermedi. Ben gollere bir şey demiyorum. Oyun akarken hiçbir şey yokken faul veriyor. Şimdiye kadar futbolcuyken bir hakemi şikayet ettim. Teknik direktörken de ilk defa şikayet ediyorum. Memnun olmadığımı söylüyorum. Oyun akışında çok durdurdu. Bizim hedefimiz Süper Lig’e çıkmak, hakemin hedefi maç yönetmek. O hedefe göre maç yönetecekler. Futbolda akan oyunda hakemin olmaması gerekir.”

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *