«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası, FedEx Express'le İstanbul'da

UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası, FedEx Express'le İstanbul'da

uefa-sampiyonlar-ligi-kupasi-fedex-expressle-istanbulda.jpg

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsorlarından FedEx Express, büyük final maçı öncesinde, ikonik UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası’nı İstanbul’a ulaştırdı. Kupa, FedEx ev sahipliğinde, katılımcıların futbolla dolu bir gün geçirdiği özel bir etkinlikte sergilendi. 

Efsanevi kupa 6 Haziran’da, FedEx ve UEFA Şampiyonlar Ligi temalı özel bir etkinlikle, Dolmabahçe’deki tarihi BJK İnönü Stadı’nda sergilendi. Katılımcılar ikonik kupayı yakından görme, sponsorluk hakkında daha fazla bilgi edinme, futbol etkinliklerinin keyfini çıkarma ve FedEx özel konuğu, Türk Milli Takımı ve kulüp efsanesi, aynı zamanda UEFA elçisi Volkan Demirel’le tanışma fırsatı buldu.

Türk Milli Takımı’ndaki ve Fenerbahçe’deki başarılı kalecilik kariyeri ile tanınan Demirel, Fenerbahçe’de 2007-2008 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale ve Türk Milli Takımı ile Türkiye tarihinde ilk kez UEFA Euro 2008’de yarı finale yükselen bir isim.

Etkinlikte konuşan FedEx Express Güneydoğu Avrupa, İsrail ve Türkiye Yer Operasyonları Başkan Yardımcısı Eser Sezek, “UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru olarak, ikonik UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası’nı İstanbul’da sergilemekten büyük mutluluk duyduk. Küresel bir ekspres taşımacılık şirketi olarak FedEx, her gün dünyanın dört bir yanında insanları bir araya getiriyor. Futbol da insanları bir araya getirme gücüne sahip, biz de futbolun bu gücünden destek alıyoruz” dedi.

Spor dünyasının gözü 10 Haziran 2023’te İstanbul’da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ndeyken, FedEx Express kupayı İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’na teslim etmenin gururunu yaşıyor. 

UEFA Şampiyonlar Ligi dünya çapında 200’den fazla ülke ve bölgede yayınlanarak, 1,6 milyar izleyiciye ulaşıyor. Sosyal medyada ise 240 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *