«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Undawn ile kıyamet sonrası bir dünyada maceraya atılın – Şimdi tüm dünyada yayında!

Undawn ile kıyamet sonrası bir dünyada maceraya atılın – Şimdi tüm dünyada yayında!

undawn-ile-kiyamet-sonrasi-bir-dunyada-maceraya-atilin-simdi-tum-dunyada-yayinda.jpg

Will Smith ile omuz omuza vererek hayatta kalmaya çalışacağınız yepyeni bir açık dünya hayatta kalma oyunu olan Undawn şimdi PC, iOS ve Android için yayınlandı!!

 

15 Haziran 2023 – Bugün, global bir kitleye yüksek kaliteli oyunlar sunmaya adanmış bir oyun markası olan Level Infinite ile dünyanın en başarılı ve yenilikçi oyun geliştiricilerinden LightSpeed Studios, herkesi Undawn’da hayatta kalmaya davet ediyor. Tamamen Türkçe ve oynaması ücretsiz bu hayatta kalma RYO’su (Rol Yapma Oyunu), şimdi iOS ve Android cihazlarda, ayrıca Steam ve resmi internet sitesi üzerinden PC’de oyuncularla buluşuyor.

Undawn’da oyuncular, zombilerin istila ettiği bir dünyada hayatta kalan diğerleriyle birlikte hareket etmek zorunda. PvP ve PvE deneyimlerini bir araya getiren oyunda, oyuncular kıyamet sonrası çorak topraklarda hem zombi sürülerinin hem de düşman grupların saldırılarını savuşturarak hayatta kalma mücadelesi verecek. Unreal Engine kullanılarak geliştirilen Undawn, felaketzedeleri farklı arazi ve ekosistemlerle dolu devasa ve sürükleyici bir evrene taşıyor. Oyuncular, 1.000’den fazla mobilya, eşya ve yapı türü içeren kapsamlı bir serbest inşa sistemi kullanarak evlerini inşa edecek ve hep birlikte yeni bir medeniyet kuracaklar.

 

“Undawn ile ekip, hayatta kalma türünü yeniden tanımlayacak bir açık dünya RYO’su geliştirmek gibi iddialı bir görev üstlendi,” diyor Level Infinite Pazarlama Direktörü Anthony Crouts. “Oyuncuların hayata geçen bu vizyonu deneyimlemeleri ve devasa kıyamet sonrası bu maceraya kendilerini gerçekten kaptırmaları için sabırsızlanıyoruz.”

 

Atıldıkları bu nefes kesen macerada oyuncular ünlü yıldız Will Smith tarafından canlandırılan efsanevi felaketzede Trey Jones ile karşılaşacak. Trey, global bir felaketten dört yıl sonra, hayatta kalan diğer insanlara dünyada yollarını bulmalarına yardımcı olmak için bir rehber görevi görecek. Zombilere karşı ayakta kalmaya çalışan felaketzedeler, her biri kendi kurallarına sahip olan farklı gruplar hâlinde yaşayacak. Oyuncular, ünlü Kuzgunlar Sığınağı’nın birer üyesi olarak Palyaçolar, Kartallar, Baykuşlar ve Yağmacılar gibi zorlu ekiplerle bölgeleri için karşı karşıya gelecek ve güneş doğana dek en karanlık gecelerden bazılarını birlikte atlatacaklar.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *