«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Üst düzey performans ve efsanevi kamera yeni Samsung Galaxy S23 Ultra'da buluştu

Üst düzey performans ve efsanevi kamera yeni Samsung Galaxy S23 Ultra'da buluştu

ust-duzey-performans-ve-efsanevi-kamera-yeni-samsung-galaxy-s23-ultrada-bulustu.jpg

Bugüne kadar geliştirdiği en güçlü Galaxy S Serisi ile akıllı telefonların yapabileceklerinin sınırlarını zorlayan Samsung, Galaxy S23 Ultra ile Note Serisi’nin performans ve üretkenlikte ulaştığı zirveyle S Serisi’nin çığır açan fotoğraf özelliklerini birleştiriyor.

Samsung, premium akıllı telefonu yeni Galaxy S23 Ultra ile inovasyonun sunabileceği standartları yeniden belirliyor. Note Serisi’nin performans ve üretkenlikte ulaştığı zirveyi S Serisi’nin üstün kamera özellikleriyle birleştiren Samsung, Galaxy S23 Ultra ile üst düzey bir akıllı telefon deneyimi vadediyor. 

Galaxy S23 Ultra’nın gelişmiş yeni kamera geliştirmeleri, en güzel ve en canlı fotoğrafları yakalamayı kolaylaştırırken, Nightography özelliği ise en karanlık ortamlarda dahi net ve canlı fotoğraflar, çarpıcı selfieler ve film gibi videolar çekmeye olanak sağlıyor. Galaxy S23 Ultra’nın yeni Uyarlanabilir 200MP Piksel Sensörü, daha keskin ve gerçekçi görüntüler sunan birinci sınıf, yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf deneyimi yaşatıyor. Galaxy S23 Ultra aynı zamanda benzersiz ve çok yönlü bağlantı özellikleri de sunuyor.

Güçlü batarya ve yepyeni işlemci ile performansın tanımını değiştiriyor

Hızlı ve akıcı işlemcisiyle hareket halindeyken de üst düzey bir oyun deneyimi sunan Galaxy S23 Ultra ayrıca, Qualcomm iş birliğiyle Galaxy için özel olarak geliştirilen Snapdragon® 8 Gen 2 işlemcisi sayesinde en ağır oyunları son derece akıcı bir biçimde oynamayı mümkün kılıyor. Galaxy S23 Ultra ile en sevilen içerikler artık daha da sürükleyici. Parlak ve geniş 6,8 inç QHD+ ekran, 5,000mAh’lik güçlü pil ile desteklenirken, cihazın performansı etkileyici biçimde artıyor.

Galaxy S23 Ultra’nın çığır açan özellikleri ve sunduğu deneyim ekteki infografikten incelenebilir. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *