«
  1. Anasayfa
  2. Magazin
  3. Zara ve Uğur Aslan Aliağalıları Mest Etti

Zara ve Uğur Aslan Aliağalıları Mest Etti

zara-ve-ugur-aslan-aliagalilari-mest-etti.jpg

Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde hazırlanan ‘Aliağa Sanat Günleri’nde sahne alan Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Zara ve Aliağalıların gönlünde taht kuran Uğur Aslan, şarkılarıyla dinleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Zara, seslendirdiği parçalarla kulakların pasını silerken Uğur Aslan performansıyla Aliağalıları bir kez daha mest etti.

Sanat dolu günlerin yaşandığı hafta da çocuklar için Ulaş Bayam Açık Hava Tiyatrosu’nda Aliağa Belediye Tiyatrosu (ALBET) öğrencileri tarafından ‘Mor Başlıklı Kızın Hikayesi’ ve ‘Hanegiller’ gösterime sunuldu. Antoine De Saint Exupery’in dünyaca ünlü kitabından uyarlanan ve Tiyatro Bozok tarafından sahnelenen ‘Küçük Prens’ isimli çocuk oyunu minik seyircisine keyifli anlar yaşattı. Sinemaseverler için ise Kent Park’ta ‘Çizmeli Kedi’, Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda ‘Top Gun’ isimli filmler ekrana geldi.

‘Vişne Bahçesi’ Ayakta Alkışlandı
Tiyatro Şöleni kapsamında bu hafta Ulaş Bayam Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelenen ‘Vişne Bahçesi’ tiyatroseverlerden büyük alkış aldı. Rus tiyatro yazarı ve modern öykünün ustalarından Anton Çehov’un tiyatro sahnesine aktarılan oyununu Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tiyatroseverlerle birlikte izledi. Tiyatro Sahnekarlar tarafından sahnelenen oyunda Erhan Yazıcıoğlu, Gülen Karaman, Volkan Severcan, Özdemir Çiftçioğlu, Emin And, Şebnem Özinal, Sefa Zengin ve Bora Severcan rol aldı. Performanslarıyla göz dolduran oyuncular, gecenin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. Tiyatronun büyük üstadı Erhan Yazıcıoğlu ve birbirinden değerli tiyatro sanatçılarını Aliağa’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Serkan Acar, Yazıcıoğlu’na teşekkür çiçeği takdim etti. Sanata ve sanatçıya verdiği destekten ötürü Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür eden Erhan Yazıcıoğlu ise, “Sanatsever olmanız ve sanatı sevdirmek için de tiyatroseverleri, büyük bir topluluğu, arkanıza almış olmanız biz sanatçıları gerçekten çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Zara ve Uğur Aslan’dan Aliağalılara Müzik Ziyafeti
‘Aliağa Sanat Günleri’nde yaz konserleri kapsamında Avcı Ramadan ve Çocuk Oyun Parkı’nda sahne alan Zara ve Uğur Aslan, sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser alanını dolduran müzikseverlerin karşısına ilk olarak fahri Aliağalı olarak bilinen Uğur Aslan çıktı. Sahnede ‘Tanrı İstemezse’, ‘Gurbet’, ‘Resimdeki Göz Yaşları’, ‘Seni Yazdım Kalbime’ gibi şarkıları seslendiren sevilen sanatçı, yaklaşık 1 saat boyunca hayranlarına keyif dolu anlar yaşattı.

Yağmur Altında Müzik Resitali
Konserin ikinci bölümünde Uğur Aslan, sahneyi Türk Halk Müziği’nin eşsiz seslerinden Zara’ya bıraktı. Ünlü sanatçı, ‘Sen Affetsen’, ‘Hasretinle Yandı Gönlüm’, ‘Sağım Yalan Solum Yalan’, ‘Günün Birinde’ gibi arabesk, pop ve türkülerden oluşan repertuarıyla sahnede etkileyici bir performans sergiledi. Zara, duygusal parçalarıyla hüzünlendirirken hareketli şarkılarıyla da coşturdu. Müzikseverler, sahnede müzik resitali sunan Zara’nın tüm parçalarına zaman zaman sağanak halinde yağan yağmura rağmen hep birlikte eşlik etti.

Başkan Serkan Acar’dan Sanatçılara ve Aliağalılara Teşekkür
Konserin bir bölümünde davet üzerine sahneye gelen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Zara ve Uğur Aslan’a Aliağa Sanat Günleri’ne değerli katılımlarından dolayı teşekkür ederek kendilerine Aliağalı üretici kadınlar tarafından üretilen Helvacı Kilimi hediye etti. Başkan Serkan Acar, sağanak halindeki yağmura rağmen kendilerini yalnız bırakmayan sanatseverlere de ayrıca teşekkür etti.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *