«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. ABB’den yeşil temalı “Greeny Game Jam” etkinliği

ABB’den yeşil temalı “Greeny Game Jam” etkinliği

ABB'den yeşil temalı "Greeny Game Jam" etkinliği

ABB’nin ortaklarından Ankara İnovatif AŞ ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı; METU GATES, Gazi DOTT ve ODTÜ Tasarım Topluluğu işbirliğiyle Kuzey Yıldızı TechBridge’de gerçekleştirilen yarışmaya; bilişim sektöründe çalışanlar ve üniversite öğrencileri katıldı.

“Gençlerimizi her zaman destekleyeceğiz”

Etkinlikle ilgili bilgi veren Ankara İnovatif Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Tanju Kara, şunları söyledi:

“Bir oyun yazma yarışması. Yeşil temalı. Burada yazılımcı arkadaşlar yeşil temalı oyunlarını yazarak yarıştılar. Biz Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak ev sahipliği yaptık. Mansur Yavaş Başkan’ımızın bilişimle ilgili düşüncelerini hayata geçirebilmek için genç girişimcilere elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz.”

Yarışmanın sonunda dereceye giren 3 takıma ödüllerini veren Bilgi İşlem Daire Başkanı Gökhan Özcan da “Gençleri ve bilişimi çok seven Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Mansur Yavaş’ın selamını getirdim sizlere. Gençlerimizi her zaman destekleyeceğimizi bilmenizi istiyoruz. Bütün takımlarımızı tebrik ediyoruz.” diye konuştu.

“Bu merkez iyi ki yapılmış”

Greeny Game Jam etkinliğine katılan gençler, bilişim etkinliklerine destek verilmesinin çok önemli olduğunu belirterek, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

Serhat Taratorak: “Gazi Üniversitesinden katılıyorum yarışmaya. Çok güzel bir yarışma oldu. Buradaki herkes çok samimi ve sıcaktı. Ortamda çok güzel. Her şey için teşekkürler.”

Cem Buğra Yıldız: “Böyle bir merkez iyi ki yapılmış. Gelecekteki etkinlikleri desteleyecek nitelikte. Bir fırsat kapısı olarak görüyorum. Ortam çok güzel ve rahat. Teşekkürler.”

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *