«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. ADYÜ’de Erasmus Günü etkinliği 

ADYÜ’de Erasmus Günü etkinliği 

ADYÜ’de Erasmus Günü etkinliği 

Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü, öğrencileri Erasmus+ programından yararlanmaya teşvik etmek amacıyla etkinlik düzenledi.

ADYÜ Gençlik Meydanında düzenlenen etkinliğe ADYÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Doğanoğlu ile Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, Genel Sekreter Doç. Dr. Aykut Dündar, Rektör Danışmanı ve aynı zamanda ADYÜ Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. Zuhal Karagöz Genç, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.  

ADYÜ Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. Zuhal Karagöz Genç, etkinlikteli konuşmasında, Erasmus Days etkinlikleriyle öğrencilere bu programı tanıtmak ve öğrencilerde farkındalık yaratarak Adıyaman Üniversitesi’nin uluslararası anlamda görünürlüğü artırmak istediklerini söyledi.  

Etkinlikler, ADYÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ayça avcı ile Doç. Dr. Selin Oyan Küpeli tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi ile devam etti. 

Program sonunda, açılan stantlarda yabancı uyruklu öğrencilere broşür dağıtıldı. 
Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *