«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. Ankara’da “Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi” hizmete açıldı

Ankara’da “Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi” hizmete açıldı

Ankara’da “Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi” hizmete açıldı

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde Çayyolu Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine; ABB bürokratları, meclis üyeleri, gündüz bakımevinde eğitim gören öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Engelsiz kent vurgusuyla açılış konuşmasına başlayan Başkan Yavaş, “Seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi göreve geldiğimiz günden itibaren halkımızın asli ihtiyaçlarını önceleyen projelere ağırlık verdik. Belediyemizin kasasındaki her kuruşun hesabını vererek çalıştık ve ürettik. Hemşerilerimizin helal parasını atıl işlerden ve beton belediyeciliğinden çöp projelerinden uzak ettik.” dedi.

Başkan Yavaş, Türkiye’nin en büyük engelsiz gündüz bakımevini tamamladıklarını ifade ederek, “Projemizde engelsiz çocuk parkı, tarım alanı, geniş avlu ve amfi tiyatro yer alıyor. 3-6 yaş arası görme, işitme ve ortopedik yönden gereksinimli yavrularımız, normal gelişim gösteren akranlarıyla birlikte eğitim görecek.” diye konuştu.

Engelli vatandaşların yanında olmaya ve engelsiz kent oluşturmaya yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan Yavaş, ABB iştiraklerinden PORTAŞ yöneticileri ve çalışanlarına ayrıca ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığındaki mesai arkadaşlarına emekleri için teşekkür etti.

Başkan Yavaş konuşmasının sonunda; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın önemine dikkat çekerek, 99’uncu yılı coşkuyla kutlamaya devam edeceklerini dile getirdi.

Törende öğrenciler, aynı zamanda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırladıkları gösteriyi gerçekleştirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *