«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Başkan Odabaşı: “En iyiyi hedefleyin”

Başkan Odabaşı: “En iyiyi hedefleyin”

Başkan Odabaşı: “En iyiyi hedefleyin”

Caddebostan Kültür Merkezi’nde gençleri Türkiye’nin iş, akademi, sanat ve sivil toplum kuruluşlarında faaliyet gösteren konuşmacılarla bir araya getiren zirvede konuşan Başkan Odabaşı, gençlere “en iyiyi hedefleyin” mesajı verdi.

Başkan Odabaşı, gençlere; kaybetmenin ve başarısız olmanın kötü bir şey olmadığını söyleyerek, “Sizler hedeflerinizi koyun. Bu azimle yaparsanız başaracağınıza inanıyorum. Başarısız olduğunuzda oradan alacağınız ders ve tecrübeyi sonraki yaşamınızda uygularsınız.” tavsiyesinde bulundu.

 

Zirvenin konuşmacıları arasında Index Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker, oyuncu İbrahim Selim, Ekonomist Akademisyen Prof. Dr. Ufuk Akçiğit ve İstanbul Gençlik Platformu Başkanı Doğa Can Coşar yer aldı.

Konuşmacılar, gençlere ilham olması için kendi çalışma hayatlarındaki başarılı ve başarısızlık hikayelerini paylaştı.

İstanbul Gençlik Platformu tarafından düzenlenen ve katılımın temsili 5 TL olduğu zirveden elde edilen gelir ile Antalya Elmalı Tekke Köyü İlkokulu’na Oyuncak Kütüphanesi’nin ve açılışı zirveyle eşzamanlı olarak uzaktan bağlantıyla gerçekleşti.

 

Hibya Haber Ajansı

 

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *