«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. Beypazarı Maden Suyu premium şişesi piyasaya sunuldu

Beypazarı Maden Suyu premium şişesi piyasaya sunuldu

Beypazarı Maden Suyu premium şişesi piyasaya sunuldu

Türkiye’nin lider maden suyu üreticisi Beypazarı, tüketicilerinin keyifli anlarına lezzet ve sağlık katmak için premium şişeleriyle raflarda yerini aldı.

Tam 66 yıldır lezzeti ve doğallığıyla sofraların vazgeçilmezi olan Beypazarı Maden Suyu, 0,75 litrelik premium şişeleriyle sağlığı ve şıklığı bir araya getiriyor. Beypazarı Maden Suyu son yıllarda tüm dünyada değişen ve Türkiye’deki tüketici beklentilerini de etkileyen doğallık, sağlık ve lezzet kavramlarına zarafet ve şıklığı da ekliyor. Beypazarı Maden Suyu 0,75 litrelik yeni cam şişesiyle sofralara ferahlık katacak.

Premium şişeler Beypazarı Maden Suyu ile bütünleşen yeşil şişesinde, çevir-aç kapağı ve farklılaşan ambalajıyla da dikkat çekiyor.

Beypazarı premium, tüketiciden tam not aldı

“Daha çok Beypazarı, daha çok sağlık” mottosuyla yola çıkan Beypazarı Maden Suyu, büyük boy şişesiyle de insan sağlığı için önemli işlevlere sahip minerallerin maden suyuyla doğal olarak karşılanması için tüketicilerine kolaylık sunmayı hedefliyor.

Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan,  premium şişeleri piyasaya sunmalarına dair yaptığı açıklamada “Maden suyu tüketiminin artıp bir sofra içeceği haline gelmesiyle birlikte büyük boy şişeye dair tüketicimizden yoğun istek alıyorduk.  Bu istek üzerine 0,75 litrelik Premium yeni nesil şişelerimizle raflarda yer alma kararı aldık. Premium şişelerimiz maden suyu severlere dizaynıyla da görsel bir deneyim sunuyor. Tasarımıyla tüketicinin gözünde ayrışmayı hedefleyen yeni premium şişemiz, Beypazarı severler için müjdeli bir haber oldu. Premium şişelerimiz çevir-aç kapağı sayesinde uzun süre gazı kaçmadan ve lezzeti değişmeden maden suyunu muhafaza etme kolaylığı da sağlıyor. Kaynağından başlayarak koruduğumuz saflığı, el değmeden bu sofistike, zarif ve rafine bir sadeliğe sahip yeni şişemizde sunarak tüketicimizin gözünde ayrışmayı ve kalbinde edindiğimiz yeri derinleştirmeyi arzu ediyoruz. Premium segmentine iddialı bir giriş yaparken ilk etapta sade maden suyumuz ve premium şişelerimizle tüm Türkiye’de raflardayız. Önümüzdeki dönemlerde de inovasyon planlarımızı hayata geçirmeye ve tüketicilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Teknolojik altyapının yanı sıra ürün yelpazemize yeni lezzetler katmak için trendleri takip ediyor, yeni nesil tatları maden suyu sağlığı ile birleştirerek halkımızın beğenisine sunmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Beypazarı Maden Suyu’nun yeni nesil premium tasarımlı şişesi, 0,75 lt boyunda ev dışı tüketim noktaları, zincir ve gurme marketlerde satışa sunuldu.

Beypazarı premium yeni nesil sofraların vazgeçilmezi olacak

Sevenlerine her dönem yeni alternatifler sunan Beypazarı Maden Suyu, üretim ve satış hacmi olarak sektör lideri olduğu sade maden suyunun yanında yüzde 100 doğal maden suyu, pancar şekeri ve doğal meyve aromalarıyla üretilen 11 çeşit meyve aromalı maden suyu ve gazozuyla da raflarda yer almaktadır. Beypazarı Maden Suyu bugün 70 bin metrekare kapalı alana kurulu tesisinde, saatte 300 bin şişe üretim kapasitesiyle 6 milyar şişelik pazarın 1,5 milyarlık kısmını elinde bulundurmaktadır. Şu anda 7 kıtada 30 ülkeye ihracat gerçekleştiren Beypazarı; Avusturalya’dan Güney Afrika’ya, Amerika’dan Çin’e kadar birçok ülkeye ihracat yapmakta, Beypazarı Doğal Maden Suyu’nu küresel bir marka haline getirmek hedefiyle çalışmalarına devam etmektedir.

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *