«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Boğaziçi Ventures’tan yeni yatırım : Hiwell

Boğaziçi Ventures’tan yeni yatırım : Hiwell

Boğaziçi Ventures’tan yeni yatırım : Hiwell

2022 yılı içerinde 8 yeni şirketi yatırım portföyüne katan Boğaziçi Ventures, farklı aşama ve dikeylere yatırım yapan girişim sermayesi fonları ile hem girişimcilere hem de yatırımcılarına katma değerli hizmet sunma hedefinin yanı sıra portföy şirketlerinin büyüme yolculuğuna da eşlik ediyor. Oyun, Web 3.0, Fintek, Perakende, Sağlık ve Eğitim teknolojileri gibi alanlarda uluslararası pazarlarda hızlı büyüyecek girişimlere yatırım yapan Boğaziçi Ventures bünyesindeki BV Growth fonu, sağlık teknolojileri dikeyinde çalışan portföy şirketi Hiwell’e devam yatırımı yaptı.

Profesyonel psikolojik desteği herkes için ulaşılabilir kılma hedefi ile 3 yıl önce yolculuğuna başlayan Hiwell, 450 psikoloğuyla Türkçe, İngilizce ve Fransızca dillerinde online terapi veriyor. İngiltere Global Entreprenuership Programına seçilen Hiwell, 11 Milyon Dolar değerlemeyle yeni yatırım turunu tamamladı. Hiwell şirketinin kurucusu Ozan Özçiçek, “Bu yatırımı global operasyonumuzu genişletmek ve Türkiye’deki kullanıcılarımıza sunacağımız yeni hizmetleri hayata geçirmek amacı ile kullanacağız. Yolculuğumuza başladığımızdan beri yanımızda olan Boğaziçi Ventures’ın bu turda da bize devam yatırımı yapmış olması bize hem gurur hem de mutluluk veriyor. Bu turda ailemize yeni katılan kurumsal yatırımcılar arasında Eksim Ventures, Sankonline ve aralarında Deniz Devrim Cengiz, Kerem Ülgen, Kağan Etka Yörük, Dr. Hüseyin Başçiftçi, Senih Mete Dal, Emirhan Sancak, Mustafa Kemal Cılız gibi çok değerli melek yatırımcılar da yer alıyor. Hedeflerimiz doğrultusunda bu niş alandaki girişimimizi uluslararası ölçeğe taşıma yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

2022 yılında 8 yeni yatırım ve 5 takip yatırımını başarı ile tamamlayan Boğaziçi Ventures Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek ise yaptığı açıklamada, “Teknolojiye ve ülkemizdeki teknoloji girişimcilerine inanıyoruz. Tüm yatırımlarımızda sadece maddi kaynak aktarımı yapmak yerine ekip olarak portföy şirketlerimizin yolculuğunda onlarla beraber olmaya devam ediyor ve onları bilgi, tecrübe ve ağımızla destekliyoruz. Hiwell gerek ekip gerekse ürün olarak çok inandığımız bir şirket ve başarılı bir şekilde tamamladıkları bu yatırım turu sonrası uluslararası büyümelerini de hızlandıracaklarına inancım tam” diyerek önceliği ülkemiz teknoloji girişimcilerini desteklemek olan Boğaziçi Ventures’ın 2022 yılında portföyüne yeni şirketler eklemeye devam edeceğini vurguladı.

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *